Ő volt az irigyelt kismama, aki már néhány hónappal a szülés után tökéletes, karcsú alakkal jelent meg a nyilvánosság előtt. Dannii Minogue azonban nemrég bevallotta, hogy törékeny alkata pajzsmirigybetegségének tudható be, ami annyira lesoványította, hogy alig maradt ereje felemelni kisfiát, Ethant.


A 39 esztendős ex-X-Faktor zsűritag azt követően hagyta ott az ITV tévécsatorna programját az anyaság kedvéért, hogy a producerek arra kérték, repülővel ingázzon Ausztrália és Nagy-Britannia között. Elmondása szerint egyszerűen túl sok stressz érte, és 13 hónapos babájának édesapjával, Kris Smith-szel is megromlott a kapcsolata.


Northfoto


"Leállt a pajzsmirigyem és vakbélgyulladásom lett" - mesélte. "Amíg azonban idáig eljutottam, egyre jobban lefogytam, ráadásul nagyon aggódtam, mert fogalmam sem volt, mi a bajom. Pajzsmirigy-alulműködés esetén az emberek általában meghíznak, néhány betegnél azonban éppen az ellenkezője történik. Alig tudtam koncentrálni, nem tudtam aludni, és nagyon legyengültem. Az orvosok szerint olyan ez, mint amikor egy autóból kifogy az üzemanyag."

A helyzet odáig fajult, hogy már alig tudta felemelni Ethant. Eleinte arra fogta állapotát, hogy friss anya, biztosan nagyon kifáradt. Egy idő után azonban eljutott arra a pontra, ami már több volt, mint fáradtság.

Légy egy igazán csajos közösség tagja! Csatlakozz a Life.hu-hoz az iWiWen és a Facebookon is!


Az X-Faktor producerei éppen a kórházból való távozása után kérték fel arra, hogy hetente utazzon Nagy-Britanniába a válogatások felvételeire. Mindenkit meglepett azzal, hogy elutasította a zsűritagságot, amit a műsor előző négy szériájában betöltött.

"Imádom ezt a show-t, és másképpen biztosan nem tudtam volna meghozni ezt a döntést, de ennek így kellett történnie, ez volt a megfelelő időpont, mert minden erőmre szükségem van ahhoz, hogy jó anya lehessek" - mondja.

Minogue kisasszony szerint bár felépülőben van, és végre letelepedett Melbourne-ben, időre lesz szüksége ahhoz, hogy teljesen magára találjon. Az időeltolódás, az X-Faktor, a baba és a betegség együtt túl sok volt, de már alig várja, hogy újra erőre kapjon, és újra dolgozhasson.


Pajzsmirigybetegsége miatt 20 kilót hízott Mary Zsuzsihttp://www.life.hu/gyogyulj/egeszseghirek/20110930-pajzsmirigybetegsege-miatt-20-kilot-hizott-mary-zsuzsi.html Sarah Michelle Gellar testképzavarral küzdhttp://www.life.hu/gyogyulj/egeszseghirek/20110928-sarah-michelle-gellar-testkepzavarral-kuzd.html Szűzhártya-plasztika és G-pont nagyobbítás - 8 extrém plasztikai műtéthttp://www.life.hu/gyogyulj/egeszseghirek/20111010-szuzhartyaplasztika-es-gpont-nagyobitas-8-extrem-plasztikai-mutet.html Sorozatsztár csodálatos képességgel: Marilu Henner képtelen felejtenihttp://www.life.hu/gyogyulj/egeszseghirek/20111004-sorozatsztar-csodalatos-kepesseggel-marilu-henner-keptelen-felejteni.html 6 különböző gyógyszer nyomait találták meg az elhunyt Michael Jackson gyomrábanhttp://www.life.hu/gyogyulj/egeszseghirek/20111007-6-kulonbozo-gyogyszer-nyomait-talaltak-meg-az-elhunyt-michael-jackson.html Szempillanövesztő csodaszerrel szépülnek a világsztárokhttp://www.life.hu/gyogyulj/egeszseghirek/20111005-szempillanoveszto-csodaszerrel-szepulnek-a-vilagsztarok.html Fluor Tomi súlyosan kimerült - belebetegedett az állandó koncertezésbehttp://www.life.hu/gyogyulj/egeszseghirek/20110929-fluor-tomi-sulyosan-kimerult-belebetegedett-az-allando-koncertezesbe.html Stadler: Stohlnak nagyobb az esélye a túlélésrehttp://www.life.hu/gyogyulj/egeszseghirek/20110928-stadler-stohlnak-nagyobb-az-eselye-a-tulelesre.html