59 gyermeket szült - Az emberi képességek határtalansága

súly szülés rekord szakáll képesség gyerek
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Rengeteg feljegyzés született szokatlan rekordokról, a leghosszabb bajusztól kezdve a leggyorsabban szorzó emberig. Ezek nem csupán számok és nevek, de egy olyan emberiségről mesélnek, melynek tagjai ugyan nem mesebeli óriások, de a szokott vagy megfigyelt határok átlépésére is képesek, mellyel ámulatba ejtenek és elgondolkodtatnak. A szokatlan történetek nagy része a gyerekvállalás körül forog - melyek közül összeszedtük a legérdekesebbeket.

A leghosszabb terhesség

Megszabott ideje van például a terhességnek: embereknél kilenc hónapig, orvosilag szólva negyven hétig tart, plusz-mínusz két hét. 1751-ben viszont egy asszonynak 36 hónapig volt szerencséje az áldott állapothoz, 1961-ben pedig egy burmai nő 25 éven át hordott egy elmeszesedett magzatot. 54 éves korában emelték ki a méhéből az 1,3 kiló súlyú, halott embriót. Bár már 1936-ben megindultak a fájásai, a baba nem született meg.

Szólj bele: Szorongok. Segítség!



A legidősebb anya






Fotó: RTL Klub
Fotó: RTL Klub

Fehér Anna 52 évesen lett boldog édesanya

Tipp! Fehérneműben a szexi magyar modell! Kattints a galériáért!


A legtöbb gyerek






Leontina Albina és néhány gyermeke

Egymás mellett

Nemcsak gyerekekkel, hanem felnőttekkel kapcsolatban is feljegyeztek furcsaságokat. Érdekes lett volna egymás mellé állítani például Walter Hudsont és Edward C. Hagnert, mivel előbbi 545 kg-ot, utóbbi pedig szintén normál testmagassággal 22 kg-ot nyomott.

A leghosszabb szakállú norvég Hans Langseth-t - 5,3 méter - is oda lehetne állítani a 2,8 méteres bajszú férfi mellé - mulatságos látvány volna.


A 22 kilós Edward C. Hagner, az 545 kilós Walter Hudson és az 5,3 méteres szakállú Hans Langseth

Charles Osborne pedig biztos nagyon unta, hogy egy disznóvágás után 65 éven át csuklott percenként nagyjából 40-et. Megvigasztalhatta volna Donna Griffiths-t, aki 194 napig folyamatosan tüsszentett egy betegség miatt.

Légy egy igazán csajos közösség tagja! Csatlakozz a Life.hu-hoz az iWiWen és a Facebookon is!


Mi állhat a rekordok hátterében?





Tipp! VV - A villalakók véresre verték egymást! Kattints a galériáért!


Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.