"Hiába mondták, hogy haza se vigyem" - Így küzd egy igazi édesanya

betegség édesanya oxigénhiány sérült kórház
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Poczik Petike hétéves, oxigénhiányos és méhen belüli fertőzést kapott. Édesanyja küzdött azzal, hogy végre teherbe essen, majd küzdött azzal, hogy a baba megmaradjon - hét éve pedig folyamatosan segíti és támogatja kisfiát. Csomor Zsuzsanna az élő példa arra, mit képes megtenni egyetlen szülő a gyermekéért, még úgy is, hogy nem tudja, meddig javulhat még sérült kisfia. Zsuzsának ez nem fáradtság, mert tudja, fejleszteni kell Petikét, aki mindenért végtelenül hálás.
"Születése után a kisfiam nagyon rossz egészségi állapotban volt, a szivárgó magzatvíz és a kicsi hely miatt méhen belüli fertőzést kapott és oxigénhiányos lett. Sokáig volt lélegeztető gépen, és egy alkalommal újra kellett éleszteni. Természetesen az ilyenkor szokásos fertőzések sora sem kímélte a szervezetét. Ő, mint egy igazi hős, szívósan leküzdött minden akadályt, élni akart, s hiába mondták, hogy haza se vigyem, ez elképzelhetetlen lett volna számunkra. Mindennap ott voltam nála reggeltől estig, ameddig csak lehetett" - olvashatók Zsuzsanna szavai a Petikéről szóló blogon.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.