Továbbra is nő az óriáskeblű nő melle

mell növekedés hátfájás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A 24 éves brit Rachel Aldana 2007-ben megnyerte a legnagyobb mellű nők versenyét Nagy-Britanniában, de a fiatal lány mellei még mindig növésben vannak.

A fodrászként dolgozó Rachel Aldana öt évvel ezelőtt még 65J-s mellbőséggel nyerte meg a legnagyobb méretű, természetes mellekkel rendelkező nők versenyét, ám azóta a mellbősége már 65L-esre nőtt.

Szólj bele! Hogyan készültök a húsvétra? Mit kapnak a locsolók? :)


"Szinte már bele sem merek gondolni, hogy mekkorára nőhetnek még a melleim. Néha az az érzésem, hogy egy pár két lábon járó mell vagyok, és az emberek engem nem is vesznek észre, csak a melleimre figyelnek""Ráadásul attól félek, hogy a melleim egyre nagyobb súlya miatt alig fogok tudni járni, vagy egyáltalán egyenesen állni, ugyanis óriási teher nehezedik a gerincemre"

Northfoto
Northfoto

Jelenleg Rachel csak a második a legnagyobb méretű természetes mellű brit nők ranglistáján, ugyanis a 90K-s méretekkel rendelkező Donna Jones 2008-ban megelőzte őt, de ha Rachel mellei továbbra is a jelenlegi ütemben növekednek, akkor két éven belül visszanyerheti a címet.

Az angliai Brackley-ben élő fodrász édesanyja szintén nagy mellbőséggel rendelkezett, de ő műtéti beavatkozás útján 90K-s méretét 90C-sre csökkentette, de Rachel az egyre elviselhetetlenebb hátfájás ellenére sem szeretne kés alá feküdni.

"Igazi kínszenvedés két ekkora szörnyet magamon hordozni, és az a legrosszabb, hogy még mindig növésben vannak" - panaszkodott Rachel, aki elárulta, hogy például a barátját, a 40 éves Johnt egyáltalán nem zavarják óriási keblei.

Tipp! Exkluzív képek a két csinos műsorvezetőről! Kattints a galériáért!



Tudj meg minden fontosat már a hírfolyamodból! Csatlakozz a Life.hu-hoz az iWiWen és a Facebookon is!



Dr. Krasznai Zsolt: Mitől lesz szebb a mell? Szilikon kontra saját zsír beültetéshttp://www.life.hu/gyogyulj/egeszseghirek/20120110-dr-krasznai-zsolt-mitol-lesz-szebb-a-mell-szilikon-kontra.htmlRettegnek a nővérek: belehalhatnak mellplasztikájukba?http://www.life.hu/gyogyulj/egeszseghirek/20120102-rettegnek-a-noverek-belehalhatnak-mellplasztikajukba.htmlÓvatosan a dohányzással! Leeshet a mellbimbódhttp://www.life.hu/gyogyulj/egeszseghirek/20111208-dohanyzas-hatasara-leeshetnek-a-mellbimbok-a-mellplasztikan-atesett-noknel.htmlBombacsaj lett belőle! Íme Mónika új mellekkelhttp://www.life.hu/ujtestujelet/20111114-aesthetica-atalakitas-bombacsaj-lett-belole-ime-monika-uj-mellei.html"Végre elfogadtam magam" - Renáta számára új mellei új életet jelentenekhttp://www.life.hu/ujtestujelet/20111108-aesthetica-renata-uj-melleivel-nagyobb-onbizalmat-kapott.htmlAmikor a szilikonmell a gyomorfalig szivárog - A mellimplantátumok veszélyeihttp://www.life.hu/ujtestujelet/20111018-amikor-a-szilinkonmell-a-gyomorfalig-szivarog-a-mellimplantatumok-veszelyei.html


Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.