Majdnem meghalt az anya hasplasztikája miatt egy kisbaba

hasplasztika fogyás szülés plasztikai sebész hízás hasizom
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A 27 éves brit Laura O'Donnell negyedik gyereke születése után hihetetlen akaraterejének köszönhetően közel 45 kiló súlyfeleslegtől szabadult meg, és mivel nem tervezett több gyereket, ezért úgy döntött, a lelógó bőrredőket hasplasztikával eltávolíttatja.


Northfoto
Northfoto

"Visszatekintve, alig bírtam felfogni, hogy hiúságom kis híján a kisbabám életébe került. Szerencsére Blake ma már teljesen egészséges, és minden nap hálát adok, hogy a kisfiam túlélte ezt a nehéz terhességet és a problémás szülést" - nyilatkozta Laura a The Sun újságírójának.

Laura soha nem gondolta volna, hogy a 2009-ben elvégzett hasplasztikájának ilyen súlyos következményei lehetnek. "Egész életemben mindig nagyon sovány voltam, egészen addig, míg most tízéves első gyerekemmel teherbe nem estem. A terhesség ideje alatt végig legalább két ember helyett ettem, és gyorsan fölszaladtak rám a kilók. Az első szülés után még viszonylag hamar le tudtam fogyni, de aztán még szültem három gyereket, ráadásul két császármetszésem volt, úgyhogy a hasam egyre rosszabbul nézett ki" - emlékezett vissza a most már ötgyerekes anyuka.

"Itt Angliában a hasplasztika körülbelül 5000 fontba került, de egy barátnőm mesélte, hogy Prágában meglehetősen olcsó és jó minőségű plasztikai műtéteket végeznek. Utánajártam, és kiderült, hogy Csehországban csupán 1500 fontot kérnek egy hasplasztikáért" - tette hozzá Laura.

Az RTL Klub sztárja mindent megmutatott! Kattints a galériáért!



A prágai sebész olyan szorosra húzta össze a hasizmokat, hogy szinte alig maradt hely a fejlődő babának, akinek a tüdeje sem tudott kifejlődni, ezért a szteroidos tüdőérlelő kezelés ellenére is már a 26. hétben beindult a szülés.

"Sosem bocsátottam volna meg magamnak, ha esetleg tartós károsodást szenved, vagy meghal a kisbabám. Szeretném mindenki figyelmét felhívni a hasplasztika veszélyeire, ha valaki még szeretne a későbbiekben gyereket vállalni. Egy kisbaba elvesztése túl nagy ár lenne a lapos hasfalért" - figyelmeztetett Laura O'Donnell.

Tudj meg minden érdekességet már a hírfolyamodból! Csatlakozz hozzánk iWiWen és Facebookon!



Nem csak egzotikus nyaraláskor csatlakozhat hozzánk! Hogyan szerezhetünk be többméteres férgeket?http://www.life.hu/gyogyulj/egeszseghirek/20120607-hogyan-szerezhetunk-be-tobbmeteres-fergeket.htmlNem csak a rémálmokban létezik: húsevő baktérium miatt kellett amputálni egy fiatal lány több testrészéthttp://www.life.hu/gyogyulj/egeszseghirek/20120605-a-husevo-bakterium-hihetetlen-gyorsasaggal-roncsolja-a-testet.htmlÍme a világ legkövérebb macskája!http://www.life.hu/ez-zsir/eljegeszsegesen/20120607-kozel-15-kilo-a-vilag-legkoverebb-macskaja.htmlSzenzációs felfedezés: jön az öregedésgátló csokoládé!http://www.life.hu/gyogyulj/egeszseghirek/20120604-szenzacios-felfedezes-jon-az-oregedest-gatlo-csokolade.htmlEzt teszi a bőrrel 25 év napozás: a férfi arcának egyik fele 69, másik 89 évesnek látszikhttp://www.life.hu/gyogyulj/egeszseghirek/20120606-ezt-teszi-a-borrel-25-ev-napozas-a-ferfi-arcanak.htmlEgy finom csók és hozzá egy heveny vírusos fertőzés - Így támad a mononukleózishttp://www.life.hu/gyogyulj/egeszseghirek/20120605-mononukleozis-egy-finom-csok-es-hozza-egy-heveny-virusos-fertozes.htmlFeleségről álmodozik az óriásfejű fiú (18+)http://www.life.hu/gyogyulj/egeszseghirek/20120604-nem-talalnak-gyogymodot-a-pakisztani-oriasfeju-fiu-betegsegere.html7 jel, amikor azonnal menj vérvételre!http://www.life.hu/gyogyulj/egeszseghirek/20120530-7-jel-amikor-azonnal-menj-vervetelre.html

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.