A szexuális teljesítményt fokozó kék tablettát elvileg idősebb, merevedési problémákkal küzdő férfiak számára fejlesztették ki, azonban manapság egyre több fiatal szedi a potencianövelőt anélkül, hogy szüksége lenne rá, csak hogy extra férfiasnak érezze magát.

Diana Appeyard, a Sun újságírója tényfeltáró riportjában hat fiatal férfival beszélgetett, akik rendszeresen szednek potencianövelő szereket, csak hogy szexuális teljesítőképességüket a végsőkig fokozzák.

A 30 éves, Londonban élő Dexter Koh az esti bulizás előtt minden lehetőségre felkészül: befésüli a haját, megborotválkozik, végül bevesz egy potencianövelő tablettát. "Úgy tapasztaltam, hogy manapság a nőknek teljesen megváltozott a szexualitáshoz fűződő viszonya. Azt várják a férfiaktól, hogy úgy teljesítsenek az ágyban, mint a pornószínészek" - mondta Dexter. "A férfiak azt várják el a nőktől, hogy úgy viselkedjenek az ágyban, mint a pornószínésznők, de ma már a nőknek is magasabbak az elvárásaik, orgazmust orgazmusra akarnak halmozni, és azt várják el tőlünk, hogy legyünk kitartóbbak" - tette hozzá a fiatalember.

Thinkstock

A mindössze 22 éves joghallgató, Michael Smith sokat könyörgött háziorvosának, hogy írja fel neki a potencianövelő szert, de az orvos mindig elutasította a kérést. "Azt hiszem, potencianövelő-függő lettem, ha lefekszem egy lánnyal anélkül, egy idő után elveszítem az érdeklődésemet és megszűnik az erekcióm is. A kék tabletta az életem részévé vált" - nyilatkozta Michael. "Ez a függőség inkább pszichológiai, mint fizikai, ugyanis korábban soha nem volt szexuális problémám vagy merevedési zavarom" - mondta Michael, aki 16 éves korában próbálta ki először a potencianövelőt.

A 24 éves Ollie Fuller az önbizalma növelése érdekében szedi a tablettákat, néha még akkor is, ha aznap este nem készül szexre. "Nem azért szedtem a tablettát, mert nem volt erekcióm, vagy mert le akartam feküdni valakivel. Egyszerűen csak szerettem, hogy rengeteg önbizalmat ad. Fantasztikus érzés, hogy a legkisebb inger hatására is teljesen felizgulok, és órákig tart ez az állapot" - mondta Ollie, aki szerint a nők magasabb elvárásai az Szex és New Yorkhoz hasonló sorozatok és A szürke ötven árnyalata című könyv miatt alakultak ki.   

A 31 éves Chris Mulvaney online szokta megrendelni a potencianövelő tablettát húszas kiszerelésekben. Chris saját bevallása szerint nem minden alkalommal szedi be a tablettákat, csak ha különösen romantikus vagy vad szexuális együttlétre készül. "Négy-öt éve szedem viszonylag rendszeresen a kék tablettát, pedig tisztában vagyok vele, hogy nincs rá igazán szükségem, egyszerűen csak jó érzés, hogy mennyire fel tudok izgulni, és sokkal hosszabb ideig tart a szeretkezés, mielőtt elmennék" - mondta Chris.

Thinkstock

A 21 éves Steven Stewart egy egyetemi csoporttársától kapta az első tablettát, és barátnője azonnal észrevette a változást, anélkül, hogy tudott volna arról, hogy bármit is szed. "Mikor először próbáltam ki a tablettát, az egész testemet forróság járta át, és hihetetlen izgalomba jöttem. A barátnőm meg is jegyezte, hogy milyen kemény vagyok, pedig korábban sem volt rám soha panasz ezen a téren. A tabletta fokozza a gyönyörérzetet és némileg elnyújtja az orgazmust" - magyarázta Steven.

A szintén 31 éves Chris Jennings az óvszerhez hasonlóan mindig a pénztárcájában hord egy-két szemet a potencianövelőből, számára ez az alapvető felszerelés. Chris elmondása szerint nem szedné a tablettát, ha lenne egy állandó partnere, mivel arra senkinek sincs igénye, hogy minden éjszaka öt órán át tartó ágycsatákat vívjanak, de az egyéjszakás kalandokhoz szerinte szükség van a potencianövelőre. "Tisztában vagyok vele, hogy a feleslegesen beszedett potencianövelőnek lehetnek egészségkárosító hatásai, de szerintem az alkohollal többet ártok magamnak, mint ezzel" - vélekedett Chris.

A kék potencianövelő tabletta egyébként a világon a leggyakrabban hamisított vágykeltő, az interneten számtalan hamisítvány van forgalomban, melyeknek jó esetben semmilyen hatásuk nincs.

Kisebb, mint a játékmackója! Iskolába megy a 68 cm-es Charlottehttp://www.life.hu/anyaskodj/mariskolabajartok/20120925-mindossze-68-cm-iskolaba-megy-a-rendkivul-ritka-betegsegben.html Angelina Jolie-nak köszönheti, hogy szép lett - 70 kilót fogyott egy nőhttp://www.life.hu/ez-zsir/eljegeszsegesen/20120926-angelina-jolienak-koszonheti-hogy-karcsu-lett-70-kilot-fogyott.html Saját otthont szeretnél? Lakáslízinggel minimális önerő is elég lehethttp://www.life.hu/hazitunder/20120925-lakaslizinggel-minimalis-onero-is-eleg-lehet-a-sajat-lakas-megvasarlasahoz.html Szabó Győző férfias edzésekkel tartja formában magáthttp://www.life.hu/ez-zsir/mozgas/20120925-szabo-gyozo-kuzdosportokkal-tartja-formaban-magat.html Hős gyermekek: Hardi Barna 14 évesen mentett ki a Sióból egy másfél éves kislányt és anyukájáthttp://www.life.hu/anyaskodj/mariskolabajartok/20120925-hos-gyermekek-hardi-barna-14-evesen-mentett-ki-a-siobol.html