Itt a V generáció! Furcsa és veszélyes szexuális szokások

párkapcsolat fiatalok szexuális szokás kék tabletta potencianövelő szerek önbizalom
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A szexuális teljesítményt fokozó kék tablettát elvileg idősebb, merevedési problémákkal küzdő férfiak számára fejlesztették ki, azonban manapság egyre több fiatal szedi a potencianövelőt anélkül, hogy szüksége lenne rá, csak hogy extra férfiasnak érezze magát.

Diana Appeyard, a Sun újságírója tényfeltáró riportjában hat fiatal férfival beszélgetett, akik rendszeresen szednek potencianövelő szereket, csak hogy szexuális teljesítőképességüket a végsőkig fokozzák.

A 30 éves, Londonban élő Dexter Koh az esti bulizás előtt minden lehetőségre felkészül: befésüli a haját, megborotválkozik, végül bevesz egy potencianövelő tablettát. "Úgy tapasztaltam, hogy manapság a nőknek teljesen megváltozott a szexualitáshoz fűződő viszonya. Azt várják a férfiaktól, hogy úgy teljesítsenek az ágyban, mint a pornószínészek" - mondta Dexter. "A férfiak azt várják el a nőktől, hogy úgy viselkedjenek az ágyban, mint a pornószínésznők, de ma már a nőknek is magasabbak az elvárásaik, orgazmust orgazmusra akarnak halmozni, és azt várják el tőlünk, hogy legyünk kitartóbbak" - tette hozzá a fiatalember.

Thinkstock
Thinkstock

A mindössze 22 éves joghallgató, Michael Smith sokat könyörgött háziorvosának, hogy írja fel neki a potencianövelő szert, de az orvos mindig elutasította a kérést. "Azt hiszem, potencianövelő-függő lettem, ha lefekszem egy lánnyal anélkül, egy idő után elveszítem az érdeklődésemet és megszűnik az erekcióm is. A kék tabletta az életem részévé vált" - nyilatkozta Michael. "Ez a függőség inkább pszichológiai, mint fizikai, ugyanis korábban soha nem volt szexuális problémám vagy merevedési zavarom" - mondta Michael, aki 16 éves korában próbálta ki először a potencianövelőt.

A 24 éves Ollie Fuller az önbizalma növelése érdekében szedi a tablettákat, néha még akkor is, ha aznap este nem készül szexre. "Nem azért szedtem a tablettát, mert nem volt erekcióm, vagy mert le akartam feküdni valakivel. Egyszerűen csak szerettem, hogy rengeteg önbizalmat ad. Fantasztikus érzés, hogy a legkisebb inger hatására is teljesen felizgulok, és órákig tart ez az állapot" - mondta Ollie, aki szerint a nők magasabb elvárásai az Szex és New Yorkhoz hasonló sorozatok és A szürke ötven árnyalata című könyv miatt alakultak ki.

A 31 éves Chris Mulvaney online szokta megrendelni a potencianövelő tablettát húszas kiszerelésekben. Chris saját bevallása szerint nem minden alkalommal szedi be a tablettákat, csak ha különösen romantikus vagy vad szexuális együttlétre készül. "Négy-öt éve szedem viszonylag rendszeresen a kék tablettát, pedig tisztában vagyok vele, hogy nincs rá igazán szükségem, egyszerűen csak jó érzés, hogy mennyire fel tudok izgulni, és sokkal hosszabb ideig tart a szeretkezés, mielőtt elmennék" - mondta Chris.

Thinkstock
Thinkstock

A 21 éves Steven Stewart egy egyetemi csoporttársától kapta az első tablettát, és barátnője azonnal észrevette a változást, anélkül, hogy tudott volna arról, hogy bármit is szed. "Mikor először próbáltam ki a tablettát, az egész testemet forróság járta át, és hihetetlen izgalomba jöttem. A barátnőm meg is jegyezte, hogy milyen kemény vagyok, pedig korábban sem volt rám soha panasz ezen a téren. A tabletta fokozza a gyönyörérzetet és némileg elnyújtja az orgazmust" - magyarázta Steven.

A szintén 31 éves Chris Jennings az óvszerhez hasonlóan mindig a pénztárcájában hord egy-két szemet a potencianövelőből, számára ez az alapvető felszerelés. Chris elmondása szerint nem szedné a tablettát, ha lenne egy állandó partnere, mivel arra senkinek sincs igénye, hogy minden éjszaka öt órán át tartó ágycsatákat vívjanak, de az egyéjszakás kalandokhoz szerinte szükség van a potencianövelőre. "Tisztában vagyok vele, hogy a feleslegesen beszedett potencianövelőnek lehetnek egészségkárosító hatásai, de szerintem az alkohollal többet ártok magamnak, mint ezzel" - vélekedett Chris.

A kék potencianövelő tabletta egyébként a világon a leggyakrabban hamisított vágykeltő, az interneten számtalan hamisítvány van forgalomban, melyeknek jó esetben semmilyen hatásuk nincs.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.