27 kiló a világ legsoványabb nője - Fotó

betegség diéta csont anorexia fogyókúra
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Valeria Levitin sokkolóan néz ki. Az asszony 39 éves, és mindössze 27 kilót nyom.

Szó szerint csont és bőr az évek óta anorexiával küzdő Valeria Levitin. A nő Monacóban él, és nem egyszer kap olyan leveleket, melyben a rajongói arról áradoznak, hogy rá akarnak hasonlítani. Valeria 172 centi magas, ehhez pedig abszolút sokkoló a 27 kiló. A nő a húszas évei eleje óta küzd az anorexiával, de úgy érzi, még van számára remény, hiszen minden vágya, hogy egyszer anya lehessen. Képeivel arra szeretné felhívni a figyelmet, hogy mennyire veszélyesek az extrém és ész nélküli fogyókúrák.

Northfoto
Northfoto

Valeria alakja 19 évesen még teljesen átlagos volt: akkoriban 63 kilót nyomott.

Northfoto
Northfoto

Így durvulhat el egy egyszerű orrduguláshttp://www.life.hu/gyogyulj/egeszseghirek/20121214-vigyazz-szovodmenyveszely-igy-durvulhat-el-egy-egyszeru-orrdugulas.htmlÍgy sorvad zombivá az arcod a metamfetamintól - Fotók (18+)http://www.life.hu/gyogyulj/egeszseghirek/20121214-elsorvadt-szetcsuszott-az-arcuk-sokkolo-felvetelek-a-metamfetamin-hatasarol.htmlVajon tényleg a hidegtől fázunk meg?http://www.life.hu/gyogyulj/egeszseghirek/20121214-a-kozhiedelem-szerint-a-megfazast-a-hideg-vagy-a-fazas.html

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.