Ahogy azt a Life.hu megírta, hatalmas szerelemnek indult, azonban mégis zátonyra futott a sztárpár, Eddie Cibrian és LeAnn Rimes házassága. Az így már kétszeresen is elvált Eddie-nek azonban továbbra sem lehet egy perc nyugta sem, mert LeAnn előtti exneje, Brandi Glanville könyvet írt. Házasságukról, a megcsalásról, esetleges impotenciáról és még vaginaszűkítő műtétjéről is.

"Mi a fene került 12 ezer dollárba?" - kérdezte jogosan Eddie, amikor megpillantotta a bankkártyáját érintő tranzakciók listáját. Exfelesége könyvéből az is kiderül, hogy Brandi férjét okolta, amiért az tönkretette a vagináját. Így magától értetődőnek vette, hogy a helyreállítást a férfinek kell kifizetnie. A csalódott feleség egész biztosan a két szülésére, és nem Eddie kiemelkedő szexuális teljesítményére célzott, ugyanis arról is ír, hogy egy különös hajnövesztőszer mellékhatása miatt Eddie nem igazán teljesített jól az ágyban - írja a Mirror.

Forrás: AFP

Brandi Glanville azért akar bosszút állni egykori kedvesén, mert 2009 óta nem tudta feldolgozni, hogy a férje elhagyta őt LeAnn Rimesért. Az, hogy azóta LeAnn és Eddie házassága is gallyra ment, nem hatotta meg az asszonyt, botránykönyvében részletesen beszámol arról, hogyan és miért is csalta meg őt férje a countryénekesnővel.

Eddie-ről egy különösen szexi összeállítást nézhtsz meg a Napi Hím oldalon!

Ideges, feszült vagy? A segítség bőrön át érkezikhttp://www.life.hu/gyogyulj/egeszseghirek/20130128-magneziumhianybol-fakado-betegsegek-es-a-magnieziumpotlas-lehetosegei-magnezium-tartalmu-etelek.html Neandervölgyi baba keresi anyukájáthttp://www.life.hu/gyogyulj/egeszseghirek/20130128-tudosok-a-neandervolgyi-ember-ujraelesztesen-dolgozak-ugyanis-rekonstrulaltak-a-dnset.html Fáj a gyomrod? Erre nem is gondolnálhttp://www.life.hu/gyogyulj/egeszseghirek/20130125-a-rejtelyes-gyomorfajas-oka-lehet-a-belfereg.html Vincze Ottó: "Már most is minden fáj"http://www.life.hu/gyogyulj/egeszseghirek/20130124-szecsi-zoltan-haromszoros-olimpiai-bajnok-vizilabdazo-kapus-es-vincze-otto.html Öccse született a hamarosan börtönbe vonuló Lindsay Lohannekhttp://www.life.hu/szorakozz/20130131-lindsay-lohan-szinesznonek-fiutestvere-szuletett-mialatt-a-birosag-elott-allt.html Deminek új bikája van és Russel Branddel kavarhttp://www.life.hu/szeress/20130131-demi-moore-russel-branddel-jogazik-es-uj-fijuja-van-piero.html