Marilyn Manson koncertjeire jellemző a meglepő performansz. Az énekes a minap elájult a színpadon, ami - mint kiderült - nem a színpadi show része volt.

Marilyn Manson sokk-rocker egyik kanadai koncertjén lett rosszul a minap. A sztár a dal felénél járt, amikor összeesett a színpadon. A zenészek ettől függetlenül tovább játszottak, de aztán az énekes már annyira rosszul volt, hogy le kellett vinni a színpadról. A TMZ hírportál informátorai szerint Manson influenzája miatt egész nap rosszul érezte magát, de nem akarta lemondani a koncertet.

A VIDEÓBAN 0:08 MÁSODPERCNÉL LÁTHATOD, AHOGY ELÁJUL AZ ÉNEKES!

 

Ha tetszett a cikkünk, kövesd a Life.hu-t a Facebookon is, hogy ne maradj le semmiről!

 

A mai napig végeznek elektrosokk-kezelésekethttp://www.life.hu/gyogyulj/egeszseghirek/20130207-tenyfeltaro-vandorkiallitas-pszichiatria-elektrosokkos-kezeleseket-a-mai-napig-hasznalnak.html Gyereket szült egy 9 éves kislányhttp://www.life.hu/gyogyulj/20130207-gyereket-szult-egy-kilenc-eves-mexikoi-kislany-a-17-eves.html Mi van a csillogás mögött? Depressziós sztárokhttp://www.life.hu/gyogyulj/egeszseghirek/20130201-sztarok-akik-csillogo-karrierjuk-ellenere-depresszioban-szenvednek.html A kóla miatt vesztette el fogsorát a 25 éves sráchttp://www.life.hu/gyogyulj/20130206-a-kola-miatt-vesztette-el-fogsorat-25-evesen-william-kennewell.html Elájulsz, ha vért látsz? Komoly lelki oka lehethttp://www.life.hu/gyogyulj/egeszseghirek/20130129-a-ver-latvanya-sokakban-iszonyt-valt-ki-amely-mogott-lelki.html Robert De Niro interjú közben sírta el magáthttp://www.life.hu/gyogyulj/20130205-robert-de-niro-amerikai-szinesz-teves-interju-kozben-sirta-el.html