Mi történik olyankor, amikor egy édesanya hirtelen rájön, hogy a kétéves kisfiának azért van tisztítószer-illata, mert a kupakot nem csavarta rá a kárpittisztító sampon flakonjának tetejére a vendégek nyüzsgése miatt? Természetesen óriási ijedelem. És kórház. Hogy szükség volt-e gyomormosásra, azt kertedi meséli el a Bezzeganya blogban.

Kövesd a Life.hu-t a Facebookon  is!


"Amikor a barátnőm átjött a kislányával kakaózni meg sütizni, még nemigen sejtettük, hogy a következő tíz percben a mentőket fogjuk hívni. Addig jól alakult az este, a három gyerek önfeledten játszott, mi csacsogtunk, ahogy szoktunk.

Forrás: Thinkstock

Aztán kiömlött a kanapéra egy fél bögre kakaó, és én két mondat között nekiláttam, hogy kitisztítsam. Persze én voltam a hülye, hogy otthagytam a mosdó szélén a kárpittisztító sampont, lecsavart kupakkal. Pedig pontosan tudom, hogy vegyszert kint hagyni tilos. Mindig azt gondoltam, hogy odafigyelek az ilyesmire, de most kiderült, hogy ha hárman-négyen zsonganak körülöttem, és egy pillanatig nem figyelek, megtörténhet a baj.

Először a kétéves fiam élénk tisztítószer-illatára figyeltem fel, amikor a karomba vettem. Megszaglásztam a száját. Onnan jön az illat. Berohantam a fürdőszobába, az élénkrózsaszín flakon ott állt a mosdó szélén, ahogy hagytam, lecsavart kupakkal. Ez beszlopálta a kárpittisztító sampont - gondoltam riadtan és áttanulmányoztam a címkét, bár pontosan tudtam, mi van rajta..."

Hogy pontosan mi volt a címkén és hogyan folytatódtak kertedi kétéves kisfiának kalandjai a kórházban itt elolvashatod.

 

Most megtudhatod, mennyire vagy stresszes!

Téged könnyen zavarba lehet hozni, vagy ember legyen a talpán, akitől megfutamodsz? Elemésztenek a gondok, vagy rugalmasan kezelsz mindenféle változást? Most kiderül!

Töltsd ki az ország nagy stressztesztjét!
"A saját férjem fojtogatott és erőszakolt meg"http://www.life.hu/anyaskodj/20130207-bezzeaganya-blog-rendszeresen-eroszakolt-es-okollel-utott-a-reszeg-ferjem.html Mit csináljak a fiam fütyijével?http://www.life.hu/anyaskodj/20130212-bezzeganya-blog-mit-csinaljak-a-fiam-futyijevel.html