Megint nincs jól Catherine Zeta-Jones. A szép színésznő a minap egy bipoláris zavart kezelő központ segítségét kérte. Korábban is szenvedett már mániás depressziótól. Reméljük, sikeres lesz a kúra!

Ismét előjött Catherine Zeta-Jones mániás depressziója. A TMZ.com úgy tudja, hogy a 43 éves színésznő egy 30 napos kezelésre jelentkezett az egyik klinikán, hogy bipoláris zavarán segítsenek. Állítólag most csak megelőzni szeretnék a bajt.

Forrás: AFP
Catherine Zeta-Jones férjével, Michael Douglasszel

A híresség ugyanis évek óta küzd a kórral. Legutóbb 2011-ben kezelték, de ahogy a Life.hu is megírta, csak tavaly beszélt először betegségéről. A walesi szépséget akkor a sportolás lendítette ki a mániás depresszióból. Reméljük, most sincs komoly baj, és férje, Michael Douglas is támogatni tudja.

 

Mániás depressziójáról vallott Catherine Zeta-Joneshttp://www.life.hu/tested-lelked/onismeret/20121114-cathrine-zetajones-mentalis-betegsegerol-vallott.html Négy vesével él a 12 éves kisfiúhttp://www.life.hu/gyogyulj/egeszseghirek/20130423-egy-haromeves-kisgyermek-veseit-ultettek-be-a-12-eves-vesebeteg.html Alkoholista volt Michael Jacksonhttp://www.life.hu/gyogyulj/20130429-michael-jackson-popsztar-sulyos-alkoholproblemakkal-is-kuzdott-igy-probalta-legyozni.html A legstresszkeltőbb dolgok listájahttp://www.life.hu/gyogyulj/egeszseghirek/20130424-a-legstresszkeltobb-dolgok-listaja-kozeli-hozzatartozo-halala-betegseg-munkahely-elvesztese.html Kínszenvedés vár az allergiásokrahttp://www.life.hu/gyogyulj/20130424-a-hosszu-tel-es-a-kesoi-tavasz-miatt-hamarabb-tetoznek.html