Azt már jól tudjuk, hogy nemcsak a rendszeres kerékpározás, hanem akár a fájdalomcsillapító szerek is negatívan befolyásolhatják a férfi erekcióját. A legfrissebb kutatások szerint azonban más is állhat a probléma hátterében.

A csalódott partnernő a legkevesebb baj, ha merevedési gondokról van szó. A sikertelen akció után azonban érdemes egy vércukorszintmérést is beiktatni, a legújabb kutatások szerint ugyanis a diabétesz és a merevedési zavar szoros összefüggésben állnak egymással.

Forrás: Thinkstock

A Michigani Egyetemen végzett felmérésben 40 év alatti férfiak egészségi állapotát vizsgálták meg. A tanulmány során megállapították, hogy sokkal nagyobb arányban fordul elő szív- és érrendszeri zavar, valamint magas koleszterinszint azoknál, akik cukorbetegséggel küzdenek, mint egészséges társaiknál. Ez persze nem okozott semmi meglepetést, az azonban már igen, hogy a diabétesz hátrányosan befolyásolja az artériák működését, ami a merevedési zavarok első számú oka lehet. Szakértők elmondása szerint a megoldás kulcsa természetesen az egészséges életmód és a rendszeres mozgás: a heti öt alkalommal végzett 30 perces séta például 58%-kal csökkentheti a cukorbetegség kialakulásának kockázatát.

Fotó: Terry RichardsonKövesd a Napi hímet a Facebookon!


Mert igenis minden nap megérdemelsz egy szexi pasit. Kövesd a Napi hím oldalt a Facebookon és hagyd, hogy naponta egy szexi arc vagy test elcsábítson!


IRÁNY A FACEBOOK ÉS A NAPI HÍM OLDAL!Amilyen a lába, olyan a merevedése?http://www.life.hu/szeress/20130515-lifenight-a-nyugtalan-lab-szindroma-merevedesi-zavarokat-okozhat-egy-amerikai.html Megdöbbentő szexfóbiák: A merevedési problémák hátterehttp://www.life.hu/gyogyulj/egeszseghirek/20130314-szexfobiak-a-merevedesi-problema-es-annak-lelki-hattere.html Megszűnő merevedés aktus közben - Ez áll a háttérben (18+)http://www.life.hu/gyogyulj/egeszseghirek/20120615-megszuno-merevedes-aktus-kozben-ez-all-a-hatterben-18.html Impotens férfi nem létezik! 6 kiváló módszer erekciós zavarok orvoslásárahttp://www.life.hu/gyogyulj/nyugatiorvoslas/20110321-impotens-ferfi-nem-letezik-6-kivalo-modszer-erekcios-zavarok-orvoslasara.html Mégis jó a kötözős szex?http://www.life.hu/szeress/20130607-erotika-es-perverzio-megis-jo-a-kotozos-szex.html Igazi szexgép a színésznőhttp://www.life.hu/szeress/20130606-lifenight-joanna-krupa-modell-es-szineszno-irasba-adta-volegenyenek-a.html "Pitizek, hogy normális legyen a szex" (18+)http://www.life.hu/szeress/szex/20130607-szex-szerelem-parkapcsolat-pitizek-hogy-normalis-legyen-a-szex.html A hét szexpóza: Lusta élvezetek oldalról (18+)http://www.life.hu/szeress/20130605-lifenight-a-het-szexpoza-lusta-elvezetek-oldalrol-18.html