Merevedési zavart okozhat a cukorbetegség

szex cukorbetegség LifeNight erekciós probléma egészség merevedési zavar diabétesz felnőtt erekció merevedés
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Azt már jól tudjuk, hogy nemcsak a rendszeres kerékpározás, hanem akár a fájdalomcsillapító szerek is negatívan befolyásolhatják a férfi erekcióját. A legfrissebb kutatások szerint azonban más is állhat a probléma hátterében.

A csalódott partnernő a legkevesebb baj, ha merevedési gondokról van szó. A sikertelen akció után azonban érdemes egy vércukorszintmérést is beiktatni, a legújabb kutatások szerint ugyanis a diabétesz és a merevedési zavar szoros összefüggésben állnak egymással.

Forrás: Thinkstock
Forrás: Thinkstock

A Michigani Egyetemen végzett felmérésben 40 év alatti férfiak egészségi állapotát vizsgálták meg. A tanulmány során megállapították, hogy sokkal nagyobb arányban fordul elő szív- és érrendszeri zavar, valamint magas koleszterinszint azoknál, akik cukorbetegséggel küzdenek, mint egészséges társaiknál. Ez persze nem okozott semmi meglepetést, az azonban már igen, hogy a diabétesz hátrányosan befolyásolja az artériák működését, ami a merevedési zavarok első számú oka lehet. Szakértők elmondása szerint a megoldás kulcsa természetesen az egészséges életmód és a rendszeres mozgás: a heti öt alkalommal végzett 30 perces séta például 58%-kal csökkentheti a cukorbetegség kialakulásának kockázatát.

Fotó: Terry Richardson
Fotó: Terry Richardson
Kövesd a Napi hímet a Facebookon!


Mert igenis minden nap megérdemelsz egy szexi pasit. Kövesd a Napi hím oldalt a Facebookon és hagyd, hogy naponta egy szexi arc vagy test elcsábítson!


IRÁNY A FACEBOOK ÉS A NAPI HÍM OLDAL!



Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.