Az első fokon tényleges életfogytig tartó szabadságvesztésre ítélt B. József és K. József véget vetne az életének, ha másodfokon is ez az ítélet születne - tudta meg a Blikk.

Megszólaltak Szita Bence gyilkosai. B. József és K. József vádlottakat első fokon tényleges életfogytiglani börtönbüntetésre ítélte a bíróság júniusban. Azt mondják, nem várják ki a természetes halált a börtönben. K. József úgy fogalmazott: "Ha eljön a rossz, akkor ennyi, nem kínlódom tovább, megtalálom a módját, hogy vége legyen az életemnek."

Fotó: Magócsi Márton - Origo
A vádlottak a júliusi tárgyaláson

K. József a lapnak részletesen elmesélte, és el is játszotta, hogyan halt meg a 11 éves kaposvári kisfiú. Ahogy a Life.hu is megírta, korábban eltörték a bordáját a másik vádlottnak, B. Józsefnek a sopronkőhidai fegyházban. Az ügy másodfokú tárgyalása ősszel kezdődhet.

Bordáját törték Szita Bence gyilkosánakhttp://www.life.hu/legykepben/20130626-szita-bence-egyik-gyilkosanakb-jozsefnek-eltorte-bordajat-a-cellatarsa-a.html Életfogytiglani börtön Szita Bence gyilkosainakhttp://www.life.hu/legykepben/20130606-eletfogytiglani-bortonbuntetesre-itelte-a-birosag-szita-bence-gyilkosait.html Felmentenék Szita Bence feltételezett gyilkosaithttp://www.life.hu/legykepben/20130605-folytatodott-a-meggyilkolt-szita-bence-pere-a-vedok-a.html Brutális részletek Szita Bence meggyilkolásárólhttp://www.life.hu/szorakozz/20130513-elkezdodott-szita-bence-gyilkosainak-pere-a-kaposvari-torvenyszeken.html