Túl van a harmadik beavatkozáson Akeem Adams, a Ferencváros szerdán este infarktust kapott trinidadi labdarúgója, akit műszívvel tartanak életben.

Orosz Pál, a Ferencváros vezérigazgatója a Digi Sport pénteki Reggeli Start című műsorában telefonon jelentkezett be, és azt mondta: mivel a 22 éves játékos szíve nem vette át azokat a funkciókat, amelyeket el kellene látnia, ezért vált szükségessé, hogy műszívre kapcsolják. Most az tartja fenn a keringését.

Forrás: MTI/Földi Imre
Simon Krisztián és Akeem Adams a Ferencváros-Újpest meccsen

A játékost mélyaltatásban tartják, állapota továbbra is súlyos. A sportvezető megerősítette azt a sajtóértesülést, miszerint Adams családjában előfordult már korai haláleset. "Édesapja negyvenévesen, más jellegű, de szintén kardiovaszkuláris probléma miatt halt meg." Hozzátette: amikor a játékos szerződtetésekor a FIFA-protokoll szerinti orvosi vizsgálatnál rákérdeztek arra, hogy volt-e a családjában egészségügyi probléma, Adams nemmel felelt - írja az MTI.

 

Pozitív stressz nélkül csak vegetálnánkhttp://www.life.hu/gyogyulj/stresszoldas/20130916-a-pozitiv-es-a-negativ-stressz-kozti-kulonbseg.html Már a kolbász sem biztonságoshttp://www.life.hu/gyogyulj/20130926-a-nemzeti-fogyasztovedelmi-hatosag-a-kolbaszokat-vizsgalta.html Komoly bajok olvashatók ki a könnycseppbőlhttp://www.life.hu/gyogyulj/egeszseghirek/20130904-egyetlen-konnycseppbol-kiolvashato-a-szemszarazsag.html Önmagukat műtő orvosok igenis léteznek (18+)http://www.life.hu/gyogyulj/egeszseghirek/20130905-orvosi-csoda-onmagukat-muto-emberek.html Majdnem végzett magával az X-Faktor énekesehttp://www.life.hu/gyogyulj/20130925-szabo-milan-az-xfaktor-enekese-majdnem-ongyilkossagot-kovetett-el.html