Megszédült és az ájulás kerülgette Lilut, az RTL Klub csinos műsorvezetőjét az X-Faktor szombati élő adása után - tudta meg a Blikk.

Bár az efféle rosszullétek a terhesség korai szakaszában is előfordulhatnak, a műsorvezetőnő egyszerűbb magyarázattal hárította el az aggódó kérdéseket: "Mindössze annyi történt, hogy egész nap nem ettem, egyszerűen elfelejtettem. Biztosan leesett a vérnyomásom vagy a vércukrom, ez lehetett a gond. Megszédültem, és hirtelen le kellett ülnöm egy kicsit. Utána ittam egy üdítőt, ettől jobban lettem, majd hazamentem, és ettem egy jót" - árulta el Lilu, aki nem először feledkezik meg az evésről.

Fotó: Hámori Zsófia/Life.hu

Az RTL Klub munkatársai így megnyugodhatnak, nem került veszélybe a műsorvezető kiesése miatt az előadásfolyam, mindössze arra kell ezentúl ügyelniük, hogy a műsorvezetőnő menet közben is pótolja az energiáját.

A vércukorszint leesése nemcsak a cukorbetegség velejárója, egészséges emberrel is előfordulhat, így a nagy nyomásnak, fizikai és szellemi terhelésnek kitett embereknek érdemes odafigyelniük a rendszeres evésre és ivásra még a legnyagyobb hajtás közepette is.