Nem reagál a gyógyszermegvonásra Schumacher

Forrás: AFP/Yasuyoshi Chiba -
síbaleset Forma-1 Michael Schumacher mesterséges kóma
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Mint ahogyan hírül adtuk, elkezdték felébreszteni a mesterséges kómából Michael Schumachert. Egyelőre azonban nem járnak sikerrel, a Forma-1-pilóta alig reagál a kezelésekre.

Néhány sikeresebb reflextesztet leszámítva eddig nincs eredménye a gyógyszerek megvonásának Michael Schumachernél. Családja azonban rendszeresen beszél hozzá, felesége, Corinna mindennap ott ül férje betegágyánál.

Forrás: AFP/Yasuyoshi Chiba

„Hivatalosan nem lehetünk biztosak abban, hogy a szavak eljuthatnak a páciens tudatába, mégis biztonságérzetet ad a szerettek közelsége. A beszéd megnyugtathatja a pilótát, aki így talán könnyebben ébredhet fel majd a kómából" – nyilatkozta Heinzpeter Moecke, a hamburgi klinika szakorvosa.

Imádja közönsége a bénult komikusnőthttp://www.life.hu/drlife/20140205-maysoon-zayid-amerikai-komikus-spasztikus-benulasban-szenved-eloadasait-imadja-a-kozonsege.htmlMaysoon Zayid nevéhez köthető az elmúlt napok egyik legnépszerűbb videója. Az Amerikában élő nő humorával és akaraterejével másoknak is reményt adhat.Dr. LifeOrigoKínos baki a téli olimpia megnyitójánhttp://www.life.hu/news/20140207-a-szocsi-teli-olimpia-megnyitojan-ot-karika-helyett-csak-negy-vilagitott.htmlAz öt helyett csak négy karika világított a XXII. Téli Olimpia megnyitóján. NewsRáismersz a magyar énekesnőre? http://www.life.hu/bulvar/20140207-toth-gabit-az-rtl-klub-x-faktoranak-mentorat-a-be-crew-csapata-valtoztatta-at.htmlÁtváltoztató csapat vette kezelésbe Tóth Gabit. Az énekesnő a mai napig képes meglepetést okozni megjelenésével. TV + BulvárOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.