Féltve óvja felesége Bajor Imrét, akiért az egész ország aggódik. A színész egészségi állapota felől rossz hírek érkeznek és úgy tűnik, nagy küzdelem vár rá.

A népszerű színész felesége, Ildikó hatalmas lelkierővel és aggodalommal ápolja férjét. Huszonnégy órában mellette áll és támogatja a botra támaszkodó, bicegő férjét. Imrének most pihenésre és nyugalomra van szüksége, hogy legyen ereje harcolni a betegséggel – írja a Blikk

Forrás: RTLKLUB

„Mindent megteszünk a férjem gyógyulásáért" - sóhajtott Ildikó, aki elmondta, hogy ezekben a nehéz pillanatokban mivel tudna most nekik a külvilág a leginkább segíteni. „Imrének pihenésre van most a legnagyobb szüksége. Az tenne most a legjobbat neki, ha békén hagynák. A gyógyulása érdekében nem nyilatkozok én sem senkinek, és Imi sem. Semmi harag nincs, csak a férjem felépülése érdekében most ezt kell tennünk" - magyarázta az aggódó feleség.

Bajor Imre komoly lelki és fizikai gyötrelmeken ment keresztül az utóbbi években. Négy éve hatalmasat esett a lakásában, és szilánkosra törött bokájába vasat ültettek. 2010 januárjában pedig mentővel vitték kórházba idegkimerültség miatt, aztán pedig vérnyomásproblémái voltak. Hatalmas akaraterejének és felesége ápolásának köszönhetően azonban mindig talpra állt. Pár évvel ezelőtt egy, a Tabu Tv-nek adott riportjában kitért az egyik legkomolyabb betegségre, a rákra, és arra is, hogy mit gondol az elmúlásról.

„Nem készülök még a halálra. Majd előtte egy évvel" - mondta félig viccesen, félig komolyan. „Ha az ember három rákot túllép, akkor egy teknősbékát már nehezebb. De semmi probléma nincsen... Lassan befekszünk az elfekvőbe, és akkor elvagyunk".

A színművész a betegségét is mosollyal és humorral kezelte. „A vágyam az, hogy egy fürdőnadrággal és egy papuccsal elmenjek valami karibi szigetre, és soha a büdös életben nem kéne visszajönnöm. És még kajám is lenne. Azt szeretném a világon a legjobban" - tréfálkozott Bajor, akinek a Life.hu jobbulást kíván!