Farkasházy barátja várta Kínában Bajort

RTL Klub -
betegség agydaganat Bajor Imre RTL 2 Kína barátság Heti Hetes Farkasházy Tivadar kezelés
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Egy ország drukkol most a nagybeteg Bajor Imrének. A színész jelenleg Kínában kezelteti magát, barátja, Farkasházy Tivadar pedig könnyes szemmel kérte az embereket arra, hogy imádkozzanak Imréért.

Meghatódottan beszélt az RTL Klub Fókuszában Farkasházy Tivadar Bajor Imréről: "Félember vagyok nélküle, 15 éve ülök vele szemben, és 32 éve dolgozunk együtt. Ő egy nagyon szeretnivaló ember, az élteti, hogy örömet okoz másoknak. Most hihetetlen bátorságról tesz tanúbizonyságot, Bajor Imre egy hős, ahogy szembenéz a dolgokkal" - jellemezte barátját a humorista.

RTL Klub

Farkasházy arról is beszélt, ő is aktívan részt vett abban, hogy Bajort Kínában kezeljék. "Egy barátom várta kint a repülőtéren, és igyekszik segíteni. Annyit adott nekünk, hogy az hihetetlen, bár többet tehetnénk" - tette hozzá.

A stressz szerepe a daganatok kialakulásábanhttp://www.life.hu/drlife/20140318-a-stressz-szerepe-a-daganatok-kialakulasaban.htmlEgyes feltételezések szerint a stressz nagyon erős kockázati faktor a daganatos megbetegedések kialakulásában, más feltételezések azonban cáfolják ezt.Dr. Life--Műmelleket köt emlőrákos nőknek egy maroknyi önkénteshttp://www.life.hu/drlife/20140318-harom-brit-anyuka-mumelleket-kot-masztektomian-atesett-noknek.htmlHárom anyuka fogott össze, hogy a melleltávolításon átesett betegeknek segítsenek.Dr. Life--"Nem igaz, hogy Schumacher jobban van"http://www.life.hu/drlife/20140317-michael-schumacher-forma-1-vilagbajnok-menedzsere-sabine-kehm-nyilatkozatot-adott-ki.htmlÚjabb közleményt adott ki Sabine Kehm, Michael Schumacher menedzsere. A hétszeres világbajnok állapota nem változott az elmúlt napokhoz képest.Dr. Life--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.