Szemkontaktust tart Schumacher

Forrás: AFP/Tom Gandolfini -
síbaleset Jean Alesi kóma Michael Schumacher Felipe Massa
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Ahogy a Life.hu is megírta, az ébredés jeleit mutatja Schumacher. Reagál a hangokra és szemkontaktust vesz fel Michael Schumacher – írja helyi tudósításokra hivatkozva az MSN Foxsport nyomán a hvg.hu. 

Az olasz La Gazzetta dello Sport szerint a múlt év vége óta kómában fekvő Forma-1-pilóta biztató mozdulatokat tesz a szemével, a német Bild am Sonntag pedig arról számolt be, hogy Schumacher hangokra reagál.

Forrás: AFP/Tom Gandolfini

Az egykori Forma-1-versenyző, Jean Alesi gyakran látogatja barátját a kórházban. Az ő beszámolója szerint "Michael eleinte csak a fájdalomra reagált, ha például megcsípték. Az azonban a test tudattalan reakciója is lehetett" – tette hozzá. "A legutóbbi látogatásomnál észrevettem, hogy egyre több a biztató jel. A családdal együtt némi megkönnyebbülést és nagy örömöt éreztünk a fejlődés láttán. Csodálatos, hogy ez történik, de az életbe visszavezető út még igen hosszú" – fogalmazott Alesi.

Felipe Massa, Schumacher korábbi Ferrari-csapattársa arról beszélt, hogy kómában fekvő pilóta a hangokra reagált. Massa azt mondta, szavakkal nem is tudja kifejezni, mennyire izgatott. "Mindennap imádkoztam Michaelért, és az imáim meghallgatásra találtak. Remélem, továbbra is jó híreket kapunk a grenoble-i kórházból."

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.