Harrison Ford kórházba került: Megsérült a Star Wars forgatásán

Forrás: AFP -
Star Wars 7 Star Wars sérülés kórház Harrison Ford
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A Star Wars hetedik részét gyártó Disney stúdió közleménye szerint Harrison Ford bokája csütörtökön megsérült a film angliai forgatásán - írja a Daily Mail.

A Han Solót játszó színészt mentőhelikopterrel szállították kórházba. Lábadozása alatt azonban a forgatás nem állhat meg, minden a tervek szerint zajlik tovább.

Forrás: AFP

Ha hihetünk a híreknek, a színész lábára a Millenium Falcon egyik ajtaja esett rá. Reméljük hamarosan rendbe jön és fojtathatja majd a munkát.

Kórházba került Király Viktorhttp://www.life.hu/drlife/20140612-kiraly-viktor-a-2014-es-viva-comet-legjobb-ferfi-eloadoja-korhazba-kerult-hangszalcsomo-miatt.htmlAz énekes épp, hogy csak átvette a legjobb férfi előadónak járó díjat a VIVA Cometen, máris a kórházban kezelteti magát. Jobbulást, Viktor!Dr. LifeOrigoBaktériumok a hüvelyben - bakteriális vaginózishttp://www.life.hu/drlife/20140610-a-bv-avagy-a-bakterialis-vaginozis-a-nok-jelentos-reszet-erinto-betegseg.htmlÓvatos becslések szerint a nők 20 százaléka már átesett hüvelyi baktérium fertőzésen, a kevésbé óvatos becslések viszont arra hívják fel a figyelmet, hogy minden nő volt már érintett, vagy éppen most küzd az intim területeket érintő betegséggel, a bakteriális vaginózissal.Dr. LifeOrigoKórházba került Grosics Gyulahttp://www.life.hu/drlife/20140612-grosics-gyula-az-aranycsapat-egykori-jatekosa-a-nemzet-sportoloja-korhazba-kerult.htmlAz Aranycsapat egykori játékosát, a nemzet sportolóját ismét kórházban ápolják.Dr. Life--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.