Kórházba került Király Viktor

Forrás: Facebook/Király Viktor -
Viva Comet 2014 Comet-gömb hangszál kórház Király Viktor
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Az énekes épp, hogy csak átvette a legjobb férfi előadónak járó díjat a VIVA Cometen, máris a kórházban kezelteti magát. Jobbulást, Viktor!

Ahogy a Life.hu is beszámolt róla, Király Viktor vihette haza a legjobb férfi előadónak járó Comet-gömböt az idei VIVA Comet Gálán. Nem sokáig örülhetett önfeledten győzelmének, az énekes ugyanis kórházban van, ezt Facebook oldalán osztotta meg rajongóival.

Forrás: Facebook/Király Viktor

„Most sajnos a kórházban vagyok, mert hangszál csomót sikerült szereznem! Így előre elnézést kérek mindenkitől, hogyha esetleg nem tudunk találkozni valamelyik koncerten. Mindent időben ki fogok írni a Face-re, hogyha esetleg elmarad egy-két buli. Sajnos, ha nem figyelek oda erre, akkor az is lehet, hogy elmegy a hangom. Remélem, megértitek! Köszönöm szépen, hogy vagytok nekem. És remélem, még jó sok olyan élményünk lesz, mint a tegnap este. Szép napot nektek!" – írta közösségi oldalán Viktor.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.