Amióta a színész felesége a találgatásokat megelégelve a nyilvánosság előtt mondta el, hogy Bajor Imrének agydaganata van, szinte nincs olyan hét, hogy ne röppenne fel egy-egy újabb hír az állapotáról. A minap már arról írhattunk, elképzelhető, hogy ősszel visszaülhet a Heti hetesbe, aztán pedig azt osztottuk meg veletek, hogy kórházba kellett szállítani

A Blikk információi szerint Bajor "természetes kemoterápiás" kezelést választott a hagyományos gyógymód helyett. Azért döntött így, mert bízik abban, hogy ennek nincsenek káros és maradandó mellékhatásai. A nála alkalmazott B17 a sárgabarack magjában található meg a legnagyobb koncentrációban, és az ebből készített vitamint daganatos betegeknél alkalmazzák természetes gyógymódként a rákos sejtek elpusztítására, szaporodásuk gátlására.

Forrás: RTL Klub

"Igaz, hogy B17-es készítményeket kapott. De a fájdalmai miatt le kellett állni velük. Bajor a kórházban jelenleg is kiszáradás elleni infúziókat kap és már nincsenek fájdalmai. Vért kap, hogy megerősödjön. Ez lesz a döntő" – erősítette meg a napilap információit dr. Vargha Zoltán, a színész felépülését segítő, természetes gyógymódokat alkalmazó intézet vezetője, névadója.

Bajort egyébként a fővárostól viszonylag távol, egy vidéki kórház belgyógyászatán kezelik és valószínű, hogy a hétvégét már otthon töltheti. Nagyon szorítunk érte!