Betiltották a focivébés arcfestékeket Németországban

Forrás: AFP/Barbara Sax -
fogyasztóvédelem hatóság betiltás focivébé mérgező anyag rákkeltő anyagok arcfesték Németország
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
14 arcfestékmárkából 14-et mérgezőnek talált a német fogyasztóvédelmi hatóság, ezért a focivébé ideje alatt az összes terméket betiltották – írja a hvg.hu a német stern.de oldalra hivatkozva.

A németországi fogyasztóvédelmi hatóság összesen 14 márka arcfestékét vizsgáltatta be, amelyből mind a 14-ben talált valamilyen betiltott vagy nem engedélyezett összetevőt.

Forrás: AFP/Barbara Sax

9-ben piros lakkot találtak, amely erősen rákkeltő hatású. A Baden-Württembergi fogyasztóvédelmi felügyelőség nem hozta nyilvánosságra a problémás termékek neveit. Azért csak óvatosan kenjétek magatokat!

Egy kicsit bűnözünk - focivébés falatkák mártogatóssal http://www.life.hu/hogyanlegyekjono/20140626-hogyan-legyek-jo-no-focivebes-falatkak-hazi-martogatossal.htmlTi milyen gyorsan tudtok ínycsiklandozó chipsmártogatóst készíteni? Én ismerek egy alig 1 perces módszert, most megmutatom!Hogyan legyek jó nőOrigoMegérkezett a focivébére a világ legszexisebb nője ishttp://www.life.hu/trend/20140626-candice-swanepoel-rio-de-janeiro-tengerpartjan-fociveben.htmlCandice Swanepoel falatnyi bikiniben üdvözölte Rio de Janeirót és a vébét.TrendOrigoSuárez, a Hannibál – tele az internet a harapós focista vicces mémjeivelhttp://www.life.hu/news/20140625-suarez-harapasa-utan-vicces-memekkel-van-tele-az-internet.htmlAz uruguayi focista az olaszok elleni meccs során „megkóstolta" olasz kollégáját. Durva tette megihlette az internet mémgyárát is. Íme, a legviccesebbek.News

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.