Egy Los Angeles-i magánklinikára jelentkezett be A nimfomániás sztárja, akinek a hírek szerint valamilyen drog okozhatta a mostanában egyre furcsább viselkedését.

Az egész azzal a bizonyos papírzacskóval vette kezdetét, amelyet Shia LaBeouf egy berlini sajtótájékoztatón húzott a fejére – nem sokkal azután, hogy bejelentette visszavonulását.

Forrás: AFP/Patrik Stollarz

A 28 éves sztárnak nem csak ez volt az egyedüli botrányt okozó megnyilvánulása: volt, hogy részegen keveredett bele egy kocsmai verekedésbe, legutóbb pedig egy New York-i színházból vitték el bilincsbe verve, miután a biztonsági őrök sem bírtak el vele.

Forrás: AFP/Patrik Stollarz

Az már régóta tudvalevő, hogy valami nincs rendben LaBeouffel. Ezt erősíti meg a hír, miszerint a sztár önként jelentkezett be egy privát rehabilitációs központba Los Angelesben. „Ideges volt, nem festett túl jól. Csak maga elé nézett, még a sofőréhez sem szólt. Úgy tűnt, nem nagyon akarja végigcsinálni a rehabot, de tudja, hogy muszáj" – mondta egy fotós, aki szemtanúja volt az eseménynek. Reméljük, mihamarabb jobban lesz.