Rendőrök vitték el a síró Shia LaBeouf-t

Forrás: AFP/Larry Busacca -
színház rendőrség biztonsági őr letartóztatás New York előadás Shia LaBeouf
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A színész egy New York-i színház előadását zavarta meg viselkedésével. Végül letartóztatták.

Shia LaBeouf már megint nem bírt magával. A nimfomániás színészét a Kabaré című előadásról vezették ki egy New York-i színházból, miután rágyújtott, hangoskodott és többszöri felszólítás ellenére sem volt hajlandó abbahagyni a rendbontást.

Forrás: AFP/Larry Busacca

Szemtanúk szerint még a biztonsági őrökbe is belekötött, végül kihívták a rendőrséget, akik bilincsbe verve vitték el az állítólag könnyeivel küszködő LaBeouf-t. A 28 éves sztár ellen a legfrissebb információk szerint rendbontás vádjával eljárás indul, amelyért akár börtönbe is kerülhet.

Zacskóval a fején premierezett Shia LaBeoufhttp://www.life.hu/news/20140210-shia-labeouf-amerikai-szinesz-papirzacskot-huzott-a-fejere-a-nimfomanias-berlini-premierjen.htmlPlágiumbotránya óta zavarosak a dolgok a színész körül, aki nemrég bejelentette, visszavonul.News--Balhézott Shia LaBeoufhttp://www.life.hu/kult/20140117-shia-labeouf-amerikai-szinesz-egy-londoni-kocsmaban-balhezott-egy-ismeretlen-ferfival.htmlA színészt egy londoni pubban filmezték le, amint egy ismeretlen férfival kötekedett.KultAlig lehet ráismerni a sztárra! Mi történt Shia LaBeouf-fel?http://www.life.hu/kult/20121220-nagyon-megvaltozott-shia-labeouf-szinesz.htmlA Transformers című film sztárjára szinte alig lehetett ráismerni a róla készült legutóbbi képeken. Vajon mi áll a változás hátterében?Kult

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.