Egy Las Vegas-i ex-sztriptíztáncosnő szerette volna formásabbá tenni a fenekét, ezért úgy döntött, implantátumokat rakat be. A műtét annyira rosszul sikerült, hogy azóta nem mer tükörbe nézni. Ha meglátod, nem lesznek kérdéseid.

Kevés az olyan nő, aki száz százalékosan elégedett a testével. Sok sporttal és egészséges táplálkozással szinte bárki elérhetné az ideális alakot, azonban sokan más utat választanak, azaz inkább kés alá fekszenek. Így volt ezzel a 45 éves Renee Talley is, aki szerette volna visszanyerni fenekének telítettségét és feszességét – írja a Daily Mail. A nő négy évvel ezelőtt úgy döntött, hogy szilikoninjekciókkal oldja meg problémáját. 

Azért a melle sem semmi a nőnek...Forrás: Facebook/Renee Talley

A beavatkozás után hat hónappal furcsa tüneteket kezdett produkálni: állandóan gyengének és betegnek érezte magát, gyomorproblémák gyötörték, a feneke pedig fájdalmasan érzékennyé vált. Végül csináltatott egy MRI-t, és az orvosok megállapították, hogy a szilikon elvándorolt a testében, és autoimmun betegséget idézett elő. Renee tudta, hogy meg kell szabadulnia az idegen anyagtól, viszont a szilikon kivétele után ismét felülkerekedett rajta a hiúsága. Úgy döntött, hogy újból feltölteti hátsó idomait. A műtét katasztrofálisan sikerült: a nő szabályszerűen forgatni tudta bőre alatt az implantátumokat.

Elkeseredettségében végül feltöltött egy videót a feneke mostani állapotáról a YouTube-ra, hogy legalább mások tanulhassanak a hibájából.

A sokkoló felvételt itt nézheted meg: