A nő, akinek tönkretette az életét egy plasztikai műtét

Forrás: Facebook/Renee Talley -
sztriptíztáncosnő szilikon implantátum MRI autoimmun betegség fenék
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Egy Las Vegas-i ex-sztriptíztáncosnő szerette volna formásabbá tenni a fenekét, ezért úgy döntött, implantátumokat rakat be. A műtét annyira rosszul sikerült, hogy azóta nem mer tükörbe nézni. Ha meglátod, nem lesznek kérdéseid.

Kevés az olyan nő, aki száz százalékosan elégedett a testével. Sok sporttal és egészséges táplálkozással szinte bárki elérhetné az ideális alakot, azonban sokan más utat választanak, azaz inkább kés alá fekszenek. Így volt ezzel a 45 éves Renee Talley is, aki szerette volna visszanyerni fenekének telítettségét és feszességét – írja a Daily Mail. A nő négy évvel ezelőtt úgy döntött, hogy szilikoninjekciókkal oldja meg problémáját.

Azért a melle sem semmi a nőnek... Forrás: Facebook/Renee Talley

A beavatkozás után hat hónappal furcsa tüneteket kezdett produkálni: állandóan gyengének és betegnek érezte magát, gyomorproblémák gyötörték, a feneke pedig fájdalmasan érzékennyé vált. Végül csináltatott egy MRI-t, és az orvosok megállapították, hogy a szilikon elvándorolt a testében, és autoimmun betegséget idézett elő. Renee tudta, hogy meg kell szabadulnia az idegen anyagtól, viszont a szilikon kivétele után ismét felülkerekedett rajta a hiúsága. Úgy döntött, hogy újból feltölteti hátsó idomait. A műtét katasztrofálisan sikerült: a nő szabályszerűen forgatni tudta bőre alatt az implantátumokat.

Elkeseredettségében végül feltöltött egy videót a feneke mostani állapotáról a YouTube-ra, hogy legalább mások tanulhassanak a hibájából.

A sokkoló felvételt itt nézheted meg:

Bajor Imre megszólalt! Ezt kéri a rajongóktólhttp://www.life.hu/drlife/20140708-bajor-imre-betegsegerol-nyilatkozott-es-nyugalmat-kert-a-rajongoktol.html„Jól vagyok, a gyógyulás útjára léptem!" - üzente szűkszavúan Bajor Imre, aki családjával ügyvédhez fordult, hogy csak hiteles információk láthassanak ezentúl napvilágot róluk. Legfőképp az egészségi állapotáról.Dr. LifeOrigoMegvan Nagy-Britannia legnagyobb szilikonmellehttp://www.life.hu/drlife/20140707-nagy-britannia-legnagyobb-szilikonmellei.htmlDebbie Delamar birtokolja a brit szilikonmellek legnagyobbikát: csekély 30KK-s méreteit bizony nehéz figyelmen kívül hagyni.Dr. Life--A lépfene miatt kitiltották a gyerekeket a zánkai táborbólhttp://www.life.hu/drlife/20140707-a-lepfene-miatt-50-diakot-kitiltottak-a-zankai-gyerektaborbol-pedig-egeszseges-voltak.html50 diákot nem engedtek be a zánkai gyereküdülőbe lépfene miatt. A fertőzés Tiszafüredről indult.Dr. Life--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.