Annak már jól látható jelei vannak, hogy Vilmos herceg idős korára kopasz lesz. Asim Shahmalak professzor szerint viszont testvérére, Harryre is ez a sors vár. Meg is mutatta, hogyan néznek majd ki a hercegek néhány évtized múlva.

Vilmos herceg még csak 32 éves, de erősen kopaszodik. Ez náluk családi vonás: édesapja, Károly herceg és nagyapja, Fülöp herceg sem éppen a dús hajkoronájával hódított. Ráadásul anyai ágon sem éppen sörényükről híresek a felmenők: Diana hercegnő édesapjának is ritka haja volt. Dr. Asim Shahmalak szerint Vilmos 50 éves korára szinte teljesen kopasz lesz. A legmeglepőbb, hogy valószínűleg Harry herceg is erre a sorsra jut majd. A kopaszodásszakértő szerint Vilmos számára már a hajbeültetés is túl késő, Harry viszont még időben van.

Fotó: AFP, Jules Stenson/Ferraris

Sokan nem tudják, hogy nemcsak a férfiakat, de a nőket is utolérheti a kopaszság, amelynek számtalan oka lehet, köztük például a kóros szorongás. Vannak azonban olyan okok is, amelyek nem megszüntethetők, és az illető kénytelen a kopaszsággal vagy a részleges hajelvesztéssel együtt élni. A Life.hu-n több hölgy történetét is olvashatod, akik kénytelenek elfogadni a kopaszságukat.

Fotó: AFP, Jules Stenson/Ferraris
Egy férfi kopaszon és sörhassal is lehet szexi?
Az Origo.hu munkatársai szerint igen. A szerző így élte meg azt a pillanatot, amikor rájött, kopaszodik: "Aztán valamikor 2012 őszén felébredt bennem a gyanú, és fürkészve néztem reggelente a tükörbe, éreztem, hogy valami nem stimmel. Sosem tettem vonalzót a hajam és a homlokom találkozásához, nem volt viszonyítási alapom, de két hónap alatt világossá vált, hogy a homlokom két oldalán kezd kipusztulni a fejszőrzet, ahogy szőnyegbombázás után a virágzó rét is kopár pusztává változik." A teljes cikket ide kattintva olvashatod.