50 évesen nemcsak Vilmos, hanem Harry herceg is kopasz lesz

Fotó: Jules Stenson/Ferraris -
hajhullás kopaszság Vilmos herceg hajbeültetés Harry herceg
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Annak már jól látható jelei vannak, hogy Vilmos herceg idős korára kopasz lesz. Asim Shahmalak professzor szerint viszont testvérére, Harryre is ez a sors vár. Meg is mutatta, hogyan néznek majd ki a hercegek néhány évtized múlva.

Vilmos herceg még csak 32 éves, de erősen kopaszodik. Ez náluk családi vonás: édesapja, Károly herceg és nagyapja, Fülöp herceg sem éppen a dús hajkoronájával hódított. Ráadásul anyai ágon sem éppen sörényükről híresek a felmenők: Diana hercegnő édesapjának is ritka haja volt. Dr. Asim Shahmalak szerint Vilmos 50 éves korára szinte teljesen kopasz lesz. A legmeglepőbb, hogy valószínűleg Harry herceg is erre a sorsra jut majd. A kopaszodásszakértő szerint Vilmos számára már a hajbeültetés is túl késő, Harry viszont még időben van.

Fotó: AFP, Jules Stenson/Ferraris

Sokan nem tudják, hogy nemcsak a férfiakat, de a nőket is utolérheti a kopaszság, amelynek számtalan oka lehet, köztük például a kóros szorongás. Vannak azonban olyan okok is, amelyek nem megszüntethetők, és az illető kénytelen a kopaszsággal vagy a részleges hajelvesztéssel együtt élni. A Life.hu-n több hölgy történetét is olvashatod, akik kénytelenek elfogadni a kopaszságukat.

Fotó: AFP, Jules Stenson/Ferraris

Egy férfi kopaszon és sörhassal is lehet szexi?

Az Origo.hu munkatársai szerint igen. A szerző így élte meg azt a pillanatot, amikor rájött, kopaszodik: "Aztán valamikor 2012 őszén felébredt bennem a gyanú, és fürkészve néztem reggelente a tükörbe, éreztem, hogy valami nem stimmel. Sosem tettem vonalzót a hajam és a homlokom találkozásához, nem volt viszonyítási alapom, de két hónap alatt világossá vált, hogy a homlokom két oldalán kezd kipusztulni a fejszőrzet, ahogy szőnyegbombázás után a virágzó rét is kopár pusztává változik." A teljes cikket ide kattintva olvashatod.
Bevadultak a világsztárok - Kesha és Tallulah Willis is kék hajú letthttp://www.life.hu/trend/20140723-kesha-es-tallulah-willis-is-kek-haju-lett-elozoleg-lilara-festettek-hajukat.htmlA popsztár Kesha, valamint Bruce Willis és Demi Moore lánya, Tallulah is bekékült. Előzőleg lila frizurában nyomult több híresség is – most már a kék a menő?Trend--Le kellett vágatnia a haját az RTL Klub új híradósánakhttp://www.life.hu/bulvar/20140627-szabados-agnesnek-az-rtl-klub-uj-hiradosanak-le-kellett-vagatnia-a-hajat-a-csatorna-keresere.htmlAz RTL Klub új híradósának, Szabados Ágnesnek a csatorna kérésére kellett megválnia gyönyörű hajkoronájától és rövidre vágatnia a haját. TV + BulvárRTLKLUBBefestette és levágatta a haját Jennifer Love Hewitthttp://www.life.hu/trend/20140623-befestette-es-levagatta-a-hajat-jennifer-love-hewitt.htmlA világ egy legszexisebb nője, akinek a Tudom, mit tettél tavaly nyáron című tinihorrorban leginkább a melleit csodálhatta meg a legtöbb kamasz, hatalmas változáson ment át.Trend

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.