Kórházba vitték az X-Faktor versenyzőjét

Forrás: RTL Klub -
betegség szerelmespár kiszáradás X-Faktor 2014 kórház RTL Klub
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Az előválogatókon való továbbjutás élete eddigi legszebb emléke a szerelmespár Fügeczki Rolandnak és Tóth Kamillának, még­sem tudtak felhőtlenül örülni a történteknek. A lány ugyanis rosszul lett, egész éjjel hányt, és teljesen kiszáradt az X-Faktor szombati adása után, kórházba kellett vinni. 

"Azonnal infúzióra kötöttek, vért vettek és gyógyszereket kaptam, éjszakára is bent akartak tartani" -mesélte a Borsnak a fiatal énekesnő.

Forrás: RTL Klub

Kamilla arról is beszélt, hogy nemcsak a betegsége, de a szobatársa is megijesztette. "Azt hitte, hogy ő egy film főszereplője, s mi is szereplők vagyunk. Bár nem mondta, láttam Kamilla szemében, hogy retteg, ezért még vasárnap éjfélkor elhoztam" – mesélte a lány barátja, Roland, aki azóta már hazavihette kedvesét.

"Én is szerelmes akarok lenni" - Tóth Gabit megríkatta az X-Faktor szerelmespárjahttp://www.life.hu/bulvar/20140904-toth-gabi-az-rtl-klub-x-faktoranak-elso-valogatojan-a-rosewood-produkciojan-sirva-fakadt.htmlAz RTL Klub X-Faktora első válogatójának egyik legüdébb jelensége volt a Rosewood zenekar. A szerelmes fiatal pár nemcsak tehetségével kápráztatta el a mentorokat, hanem szépségükkel, fiatalságukkal és egymás iránti rajongásukkal is. Tóth Gabi el is sírta magát.TV + BulvárOrigo"Mindenki maga dönti el, hülyét csinál-e magából" - Indul az X-Faktorhttp://www.life.hu/bulvar/20140904-az-rtl-klub-x-faktoranak-mentorai-geszti-peter-toth-gabi-keresztes-ildiko-nagy-fero-a-valogatokon.htmlBár nem feltétlenül ezért nézzük, de minden évben jókat szórakozunk az X-Faktor-válogatók önjelölt énekesein. Nos, annyit már elárulhatunk, az 5. szériában sem lesz hiány magabiztos, ám önkritika nélküli jelentkezőkben. De mielőtt rajtuk nevetgélnénk vagy szörnyülködnénk, felidézzünk az elmúlt évek néhány felejthetetlenül pompás alakítását.TV + Bulvár--A Szegedi Picsaember, Elvis-imitátor és a Pancsoló kislány az X-Faktor válogatójánhttp://www.life.hu/bulvar/20140904-az-rtl-klub-x-faktoranak-2014-es-valogatojan-a-szegedi-picsaember-is-reszt-vett.htmlKorábbi cikkünkben az X-Faktor korábbi válogatóinak überkínos előadásaiból szemezgettünk. Nos, az idei évad is bőven tartogat olyan produkciókat, amelyek mosolyt csalnak az arcunkra, és persze a mentorokéra is.TV + BulvárOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.