Gáspár Laci anyukája megnyert egy csatát a rák ellen

Forrás: Fotó: Schmidt Barbara/Life.hu/© 2013 Schmidt Barbara/Schmidt Barbara -
anyuka vastagbélrák Celeb vagyok, ments ki innen! Gáspár Laci kemoterápia lelet
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Gáspár Laci - aki jelenleg a Celeb vagyok, ments ki innen! című műsorban szerepel - édesanyja, Éva néni legyőzte a vastagbélrákot.

Amíg Gáspár Laci Dél-Afrikában a dzsungelben küzd, addig édesanyja a halálos kórral vette fel a harcot. Úgy tűnik, sikeresen: Éva néni daganata eltűnt, legutóbbi lelete is negatív lett – tudta meg a Vasárnapi Blikk.

Forrás: Fotó: Schmidt Barbara/Life.hu/© 2013 Schmidt Barbara/Schmidt Barbara

Az énekes édesanyjánál jó két és fél évvel ezelőtt diagnosztizáltak vastagbélrákot. Megműtötték, de úgy hírlett, újabb operációk várnak rá, mert a fél oldala lebénult. Alávetette magát a kemoterápiának, és úgy tűnik, legyőzte a rettegett kórt.

„Most van egy kis lázam, mert megfáztam, de ami a rákot illeti, szerencsére már teljesen jól vagyok. Azóta túlestem egy kemoterápiás kezelésen. Kimerítő volt, de meg lett az eredménye. Hivatalosan is megerősítették az orvosok, hogy nincs semmilyen daganatom. Túl vagyok a rákon"- mesélte boldogan a lapnak Éva néni, aki hozzátette, tisztában van azzal, hogy még nem telt le a kritikus öt év, ami a daganatos betegeknél mérvadó a teljes gyógyulást illetően. Épp ezért mindent megtesz, hogy a későbbiekben se legyen semmi gond.

Gáspár Laci biztosan nagyon örül majd ennek a hírnek, ha hazajön Afrikából.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.