A népszerű műsorvezetőnek, Istenes Bencének lágyéksérve van. Az X-Faktor sztárja eleinte csak edzés után érezte a szúró fájdalmat, később folyamatosan, és hetek elteltével sem szűnt meg. Egy hónap után végül orvoshoz fordult, aki közölte vele: lágyéksérve van.

"Nem tudom, hogyan jött, de elkezdett nagyon fájni" - emlékszik vissza a történtekre Bence. "Azt hittem, meghúztam az edzőteremben, és hamarosan elmúlik. Ám nem így lett. Három-négy héten át szenvedtem vele, pedig az edzések előtt bemelegítettem, de hiába. Aztán már nemcsak foci közben és után éreztem a fájdalmat, hanem ha köhögtem egyet, akkor is" - mondta el a Blikknek. "A személyi edzőm jól rám ijesztett, ekkor mentem orvoshoz, ahol kiderült, hogy sportsérvem van, a tüneteim arra utalnak, hogy a hasfalam rétegei szétnyíltak, és az egyik hasizmom meghúzódott. A sérv még kezdeti stádiumú, de lehet, hogy nem úszom meg műtét nélkül."

Fotó: Tuba Zoltán - Origo

Jelenleg gyógytornával és víziterápiával kezelik a fiatal műsorvezetőt, aki mindent megtesz azért, hogy a sebészkést elkerülje. Jobbulást kívánunk neki!