Istenes Bence próbálja megúszni a műtétet

Fotó: Tuba Zoltán - Origo -
X-Faktor műtét sérv Istenes Bence gyógytorna
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A népszerű műsorvezetőnek, Istenes Bencének lágyéksérve van. Az X-Faktor sztárja eleinte csak edzés után érezte a szúró fájdalmat, később folyamatosan, és hetek elteltével sem szűnt meg. Egy hónap után végül orvoshoz fordult, aki közölte vele: lágyéksérve van.

"Nem tudom, hogyan jött, de elkezdett nagyon fájni" - emlékszik vissza a történtekre Bence. "Azt hittem, meghúztam az edzőteremben, és hamarosan elmúlik. Ám nem így lett. Három-négy héten át szenvedtem vele, pedig az edzések előtt bemelegítettem, de hiába. Aztán már nemcsak foci közben és után éreztem a fájdalmat, hanem ha köhögtem egyet, akkor is" - mondta el a Blikknek. "A személyi edzőm jól rám ijesztett, ekkor mentem orvoshoz, ahol kiderült, hogy sportsérvem van, a tüneteim arra utalnak, hogy a hasfalam rétegei szétnyíltak, és az egyik hasizmom meghúzódott. A sérv még kezdeti stádiumú, de lehet, hogy nem úszom meg műtét nélkül."

Fotó: Tuba Zoltán - Origo

Jelenleg gyógytornával és víziterápiával kezelik a fiatal műsorvezetőt, aki mindent megtesz azért, hogy a sebészkést elkerülje. Jobbulást kívánunk neki!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.