A magunk részéről el nem tudjuk képzelni, hogy ha egy ismert embert pillantanánk meg a kórház folyósóján, azonnal telefonért, billentyűzetért nyúlnánk és eme fontos információt egy napilappal is megosztanánk. Pedig állítólag így történt. Az aktuális áldozat Korda György. 

Korda György és Balázs Klári-cikkcunamival zárja a hetet (legalábbis a dolgos részét) a Bors. Tegnap a házaspár szexuális életéről olvashattunk hiánypótló részleteket, ma azonban szomorúbb vizekre evezett a napilap. Egyik olvasójuk információja szerint Gyuri bácsi az egyik fővárosi kórházban töltött el néhány napot: azt, hogy kivizsgálásra ment-e vagy újra egészségügyi gondjai adódtak, nem tudni. 

Forrás: FEM3

Balázs Klári azonban megnyugtatta a rajongókat: "Valóban voltunk kórházban, de csak kontrollra mentünk be, és Gyurikám már jól van. Jók a leletei is, már a jövő heti pókerközvetítésekre készül" – nyilatkozta. A gyanakvóbbak szerint azonban simán aggódhatunk is a népszerű táncdalénekesért, ugyanis Korda Györgynek már tavaly is problémák adódtak a vércukrával, így lehet, hogy most is ez okozott nála rosszullétet. Akárhogy is legyen, mi jobbulást kívánunk!