Korda György kivizsgálás Balázs Klári kórház vércukor
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A magunk részéről el nem tudjuk képzelni, hogy ha egy ismert embert pillantanánk meg a kórház folyósóján, azonnal telefonért, billentyűzetért nyúlnánk és eme fontos információt egy napilappal is megosztanánk. Pedig állítólag így történt. Az aktuális áldozat Korda György. 

Korda György és Balázs Klári-cikkcunamival zárja a hetet (legalábbis a dolgos részét) a Bors. Tegnap a házaspár szexuális életéről olvashattunk hiánypótló részleteket, ma azonban szomorúbb vizekre evezett a napilap. Egyik olvasójuk információja szerint Gyuri bácsi az egyik fővárosi kórházban töltött el néhány napot: azt, hogy kivizsgálásra ment-e vagy újra egészségügyi gondjai adódtak, nem tudni.

Forrás: FEM3

Balázs Klári azonban megnyugtatta a rajongókat: "Valóban voltunk kórházban, de csak kontrollra mentünk be, és Gyurikám már jól van. Jók a leletei is, már a jövő heti pókerközvetítésekre készül" – nyilatkozta. A gyanakvóbbak szerint azonban simán aggódhatunk is a népszerű táncdalénekesért, ugyanis Korda Györgynek már tavaly is problémák adódtak a vércukrával, így lehet, hogy most is ez okozott nála rosszullétet. Akárhogy is legyen, mi jobbulást kívánunk!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.