"Egy darabig nem is tudtam, hogy bármi probléma van. Vasárnap született a kisfiam és pénteken mehettem haza a kórházból, mert császárral szültem. Amikor mentem hazafelé, már elkezdett fájni a lábam, a bal vádlim. Hívtam az orvosom" - kezdi történetét Epres Panni.

"A doki tanácsolta, hogy igyak kalciumot és magnéziumot, ha nem segít, hívjam vissza. Szombat estig nem lett jobb, így vissza kellett mennem a kórházba: ekkor derült ki, hogy trombózisom van..."

Fotó: Margitay Klára/Life.hu

Benedek Tibor párjának ekkor már bent is kellett maradnia a kórházban. Ez egy nagyon nehéz időszak volt a számára. "Ismét bent kellett lennem a kórházba, ahol elvették a kisfiamat és csak háromóránként hozták vissza megetetni. Akkor már nem is a lábam miatt aggódtam, inkább Mórért. Nagyon nehéz időszak volt egy egyhetes babával.

Utána fél évig kellett naponta kétszer heparint adnom be magamnak injekció formájában a combomba" - meséli Panni, akinek teljes történetét, hogy miképp élte meg ezt a traumát, és milyen maradandó nyomot hagyott mindez a testén, a Napidoktor.hu oldalán olvashatod el.