Meghalt a világ egykori legkövérebb embere

kövér halál ember műtét egészségtelen életmód életmentő műtét testsúly életmód
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Sem a műtét, sem a fogyókúra nem segített Keith Martinon, aki 44 évesen hunyt el.

Tüdőgyulladás szövődményei és brutálisan egészségtelen életmódja végzett Keith Martinnal, aki 44 évesen hunyt el. A férfi, aki hivatalosan is a világ legkövérebb emberének számított, legnehezebb testsúlya 444 kiló volt.

Forrás: Northfoto

8 hónappal ezelőtt átesett egy életmentő műtéten: ekkor gyomrának háromnegyed részét távolították el. Keith-re, aki 10 éven át nem hagyta el otthonát, két testvére, Tina és Sharon vigyáztak, miután a férfi felkelni sem tudott az ágyból.

Keith Martin huszonéves korában Forrás: Northfoto

24 tojásból állt a reggelije

És ez csak a kezdet volt a 444 kilós férfinak, akinek BMI-je 155 volt. Keith Martin nem mindennapi életmódjáról ITT írtunk.
Rózsaszín Bőrönd Expedíció: a budapesti reptéren lekövérezett az expasimhttp://www.life.hu/kult/20141204-rozsaszin-borond-expedicio-talalkozas-egy-regi-szerelemmel.htmlOlivia vagyok, 29 éves, és sohasem vágytam kényelmes turistautakra. Azt akarom látni, hogyan élnek, szeretnek, sírnak az emberek. És minél távolabb utazom, annál messzebb vágyom. KultOrigoElpusztult a világ legkövérebb macskája, King Leohttp://www.life.hu/news/20141103-king-leo-elpusztult-a-vilag-legkoverebb-macskaja-fenykoraban-13-kilo-volt.htmlKing Leo 13 kilót nyomott. A nagydarab macsek 10 évesen halt meg súlyos szívbetegségben.News--180 banánt eszik hetente a világ legkövérebb gyerekehttp://www.life.hu/ez-zsir/20140805-a-kilenceves-suman-khatun-a-vilag-legkoverebb-gyermeke-180-banant-8-kilo-krumplit-es-14-kilo-rizst.htmlA kilencéves Suman Khatun körülbelül ötször olyan nehéz, mint a korosztálya-béli gyerekek. Nem is csoda, a kislány étvágya hatalmas: 180 banánt, 8 kiló krumplit és 14 kiló rizst eszik hetente, ennek ellenére szinte folyton éhes.Ez Zsír!--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.