Egy 5 éves beteg kislány miatt lett kopasz Hamupipőke – Megható fotósorozat

Forrás: Mother Hubbard Photography -
hajhullás fotózás Hamupipőke kopasz haj rákbeteg kislány sapka önbizalom
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Ahogy kihullott a kis Isabella Harvey haja, úgy kezdte elveszíteni önbizalmát a rákbeteg kislány. Egy kopasz Hamupipőke azonban újra helyreállította a gyermek önértékelését.

Egy kopaszsapka segített Isabella Harveynak abban, hogy végre igazi Disney-hercegnőnek érezhesse magát. Az 5 éves kislány, akinek 3 hónappal ezelőtt újult ki a rákja, édesanyja szerint egyre jobban kezdte elveszíteni önbizalmát kihulló haja miatt.

Forrás: Mother Hubbard Photography

Az anyuka, Pina Harvey azonban nem hagyta, hogy Isabella elveszítse a magába vetett hitét: egy rákbetegeket támogató szervezet segítségével megszervezett egy fotózást, amelyen egy Hamupipőkének öltözött modellel hozták össze a kis Isabellát.

Isabella és testvérei Hamupipőkével Forrás: Mother Hubbard Photography

A kislány eleinte alig akarta levenni a fejfedőjét, ám amikor meglátta a kopaszsapkába öltözött Disney-hercegnőt, rögtön elszállt a félelme. A fotózásról készült többi képet ide kattintva nézheted meg.

Kihagyhatatlan videó: Disney-hercegnőnek öltöztek a kutyák http://www.life.hu/news/20141126-disney-karakternek-oltoztetett-kutyak-video.html Cuki kutyákból és Disney-rajzfilmekből sosem elég. Főleg, ha maguk a cuki kutyák is Disney-karakterré válnak néhány percre. News Élet-halál között egy 6 éves tornászkislány http://www.life.hu/drlife/20141208-elet-halal-kozott-egy-6-eves-tornaszkislany-papp-krisztina-aki-kitartoan-kuzd-a-rak-ellen.html Az életéért küzd Papp Kriszta, aki nyáron még ritmikusgimnasztika-versenyeken indult. Dr. Life -- Esélyed van a rákra? Már megvásárolható a teszt, amivel szűrheted http://www.life.hu/drlife/20141202-a-google-tarsvallalatanak-nyaltesztje-megmutatja-van-e-a-szervezetedben-rak-vagy-alzheimer-kor.html A kopaszodás mellett akár a rák kialakulását is előre megjósolhatja a Google társvállalatának egyik találmánya. Így azt is megtudhatod, hogy milyen betegségekkel számolhatsz a jövőben. Dr. Life --

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.