Aleska Diamond, aki már többször is bizonyította, milyen elképesztő akrobatikus mutatványokra képes, tegnap megsérült felkészülés közben.

"A mai cirkuszi proba utan ahol a csuklóm némileg megsérült ... Edzem, ugyanis holnap lesz a bizonyos lépcsős -futóverseny, amire kihívtam Berki Krisztiánt... Mennyi izgalom :))))" - kommentálta a lány saját Facebook oldalán.

Forrás: Facebook/Aleska Saját Oldal

Ennek ellenére a lány, akinek nem is olyan régen a háta is megsérült, nem pihenhetett, mert készülnie kellett a Berki Krisztiánnak közös kihívásra.

Ahogy korábban a Life.hu is megírta, a Google összesítette, hogy 2014-ben kire kerestek rá a legtöbbször a magyarok az interneten. A prímet Aleska Diamond vitte, ami Berki Krisztiánnak rosszulesett, ennek pedig hangot is adott a közösségi oldalán. A táncosnő úgy döntött, hogy nem megy bele egy szócsatába, inkább kihívja egy fizikai erőpróbára a műsorvezetőt. Berki szerint Aleska bátrabb a kelleténél, hiszen semmi esélye nincs ellene.

"Szerintem még úgysem futottál rendes férfi után, most végre futhatsz utánam" - vicceskedett akkor Berki. Mihamarabbi gyógyulást kívánunk!