A 25 éves Nicola Nicholsról családja és orvosai is sokáig azt hitték, étkezési zavartól szenved. A fiatal lány rosszulléteit azonban kiderült, valami egészen más okozza: néhány évvel ezelőtt úgynevezett gasztroparézist diagnosztizáltak nála.

Még az esküvőjén sem tudta megkóstolni a rengeteg finomságot Nicola Nichols, aki gyakorlatilag öt éve képtelen megenni bármit is.

A 25 éves lányról sokáig azt hitték az orvosok, hogy étkezési zavara van, miután nagyjából semmilyen étel nem maradt meg benne: volt olyan, hogy egy nap ötvenszer hányt. Később derült csak fény a valódi okra: Nicola az úgynevezett gasztroparézistől szenved, amely az influenza szövődményeként alakulhatott ki nála.

Forrás: Facebook/Nicola Nichols

Ennek lényege, hogy a kétgyerekes anyuka gyomra nem tudja magát a hagyományos módon üríteni, ezért egy cső segítségével tudják csak táplálni a fiatal nőt, aki mindezeken túl haja kihullását dolgozta fel a legnehezebben.

„A kezelés egyik mellékhatása, hogy a hajszálak elvékonyodnak, majd ki is hullanak. Egy nő számára borzalmas átesni ezen. Miután a férjem lenyírta a hajam, a sajátját is leborotválta. Így támogatott" – mesélte a Mirrornak Nicola, aki ennek ellenére is próbál pozitív maradni. „Minden nagyon küzdelmes volt az elején, ám a családom segített abban, hogy keresztüljussak mindezen."