Kontaktlencséről szemüvegre váltott Rubint Réka

Forrás: Facebook/Rubint Réka -
Rubint Réka kontaktlencse szemüveg
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A fitneszanyuka Facebookján osztotta meg népes rajongótáborával, hogy miért visel az utóbbi időben szemüveget. 

"Hònapokkal ezelőtt a szemeim alatt jelentkezett egy addig számomra ismeretlen jel: karikával ötvözött ödéma... Sehol máshol, csak ott. Kerestem az okát, de nem talàltam... Végső elkeseredésemben 3-4 héttel ezelőtt felkerestem a Szent Imre Kòrházat, ahol tetőtől-talpig kivizsgáltak... (labor, ultrahang, hormonok... mindenre kiterjedően) és megállapították, hogy nincs szervi problémám, minden eredmènyem tökéletes. Az első kérdésem: Ok! De akkor, mi okozza a szem alatti táskát?!
A választ a Szerelmem adta meg... Talán a 20év òta hordott kontaklencse... Az elmúlt hétvégét pihenéssel töltöttük, és Norbi javaslatára nem hordtam a kontaktlencsét. 3 napig. A duzzanat csökkent... Ekkor felkerestem egy profi szemészt, aki megállapította, h a kontaklencse, amit hordtam nem megfelelő, mivel az egyik szememre màr most cilinderes lencse kell, a sok-sok éven hordott normál lencse helyett, és ez okozhatja a problèmát... Azonnal vàltottam és már most van változás. Hálás vagyok a jeleknek... Én váltottam és màr most van eredménye" - tette közzé Réka, és meg is mutatta, miként fest szemüvegben.

Forrás: Facebook/Rubint Réka
Czeizel Endre kivetette a prosztatáját - egy genetikai vizsgálat eredménye miatt tettehttp://www.life.hu/drlife/20150411-czeizel-endre-egy-genetikai-vizsgalat-szerint-idos-korara-prosztata-rakja-lenne-ezert-kivetette-azt.htmlA nemrég 80. születésnapját ünneplő Czeizel Endre arra számított, hogy prosztatarákja lesz, egy genetikai vizsgálat szerint ugyanis erre 96 százalék esélye van. Ezért kivetette a prosztatáját.Dr. LifeFotó: Zsigmond László/Life.huEltitkolt csillagképek az égbolton - Az Orionhttp://www.life.hu/drlife/20150410-eltitkolt-csillagjegyek-az-orion.htmlElőző cikkünkben az eltitkolt csillagjegyek közül a Kígyótartókat mutattuk be. Most az Orion kerül sorra.Dr. Life--Hatalmas luxusban jön világra a királyi bébihttp://www.life.hu/drlife/20150410-katalin-hercegno-otezer-fontos-korhazi-lakosztalyba-megy.htmlKatalin hercegnő második babája London legelitebb luxuskórházában jön majd a világra, várhatóan április 25-e körül. Dr. LifeNorthfoto4 tipp, hogy egyedül is élvezzük az életet http://www.life.hu/drlife/20150403-az-elet-egyedul-is-sszep.htmlEgyedül kicsit minden nehezebb. Főleg akkor, ha nincs rutinunk a helyzet kezelésében. Amikor még a magányos sétát is kínosnak érezzük, nem is szólva azokról a társas összejövetelekről, ahol partner nélkül jelenünk meg, miközben mindenki oldalán ott feszít az aktuális (vagy régi) társ. Az egyedülléttel kapcsolatos szorongás azonban leküzdhető. De hogyan?Dr. LifeThinkstockRákot diagnosztizáltak Taylor Swift anyukájánálhttp://www.life.hu/drlife/20150410-taylor-swift-edesanyjanal-rakot-diagnosztizaltak.htmlAz énekesnő blogoldalán osztotta meg a szomorú hírt rajongóival, így szeretné felhívni a figyelmüket a szűrővizsgálatok fontosságára.Dr. Life--Kim Kardashian mostohaapja végleg nővé válthttp://www.life.hu/drlife/20150409-bruce-jenner-kim-kardashian-mostohaapja-nove-operaltatta-magat.htmlTavaly még csak pletyka volt az egész, mára valósággá vált: Kim Kardashian mostohaapja, Bruce Jenner 65 évesen nővé plasztikáztatta magát.Dr. Life--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.