Nem működött a férfi pénisze, ezért kihúzták a fogait

Forrás: Thinkstock -
pénisz foghúzás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Egy német férfi két problémával fordult egy gyógyítóhoz: impotenciával és skizofréniával küzdött. Az orvos nagyon furcsa megoldást választott a problémák kezelésére. 

Merevedési zavarral és skizofréniával fordult orvoshoz a német férfi. Az orvos állította, ő fogorvos, de az alternatív gyógyászati technikákban is profi.

Illusztráció Forrás: Thinkstock

A kamuorvosnak sikerült rábeszélnie páciensét, hogy ha kihúzatja az összes fogát, elmúlik a merevedési zavara és pszichés problémái is, ugyanis minden rossznak a forrása a férfi fogaiból szivárgó mérgező tömőanyag. Több, mint félmillió forintért cserébe ki is húzta a beteg összes fogát.

Kiderült, a páciens tényleg mentális zavarokkal küzdött, ezért az orvosnak tilos lett volna kiszednie belőle a rengeteg pénzt. A csalót több mint hatmillió forintnyi euró megfizetésére kötelezték, ebből az összegből pedig új fogakat is készíttethet magának a csúnyán átvert férfi.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.