Szívszorító poszt a mellrákban meghalt asszonytól

Forrás: Thinkstock -
halál mellrák blog rákbeteg posztolás kemoterápia
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Utolsó blogbejegyzésében megható sorokkal búcsúzott a kétgyermekes édesanya, Rosie Chueka az élettől.

A londoni ügyvédnőnél még 2014 júniusban diagnosztizálták a mellrákot és azonnal kemoterápiás kezeléseknek vetették alá. A gyógyszerek nem segítettek és Rosienál a rák kiújult, átterjedt a májára. A családanya Fightinggenghis nevű blogjában rendszeresen írt arról, min megy keresztül és itt is búcsúzott azoktól, akik rendszeresen olvasták bejegyzéseit.

Forrás: Thinkstock

„Az elmúlt tíz napot egy londoni kórházban töltöttem távol a szeretteimtől a gyerekeimtől, sajnos gyorsan romlik az állapotom. A szervezetem nem tudja folytatni a harcot a rákkal, és már semmit nem lehet tenni, azt mondják, most már csak enyhíteni tudják a fájdalmamat. Remélem, hogy hamarosan hospice házba mehetek, ahol békés és fájdalommentes környezetben lehetek. Senki nem tudja megmondani, hogy csak napok vagy hetek vannak hátra. De biztosan nincs sok időm" – írta Rosie.

Új életet kezdett Görög Zitahttp://www.life.hu/drlife/20150611-gorog-zita-modell-musorvezeto-uj-eletet-kezdet-lezeres-szemmutetje-utan.htmlA gyönyörű műsorvezető és modell komoly döntést hozott májusban. Olyan műtétre vállalkozott, amitől a mai napig sokan félnek, Zita elmondása szerint teljesen alaptalanul.Dr. Life--Betegség miatt 20 kilót fogyott a magyar énekeshttp://www.life.hu/drlife/20150611-bebe-a-black-ii-black-enekese-betegseg-miatt-fogyott-husz-kilot-es-eletmodvaltasba-kezdett.htmlA Balck II Balck énekese, Bebe a betegségének köszönhetően kezdett életmódváltásba és most egészségesebb, mint valaha.Dr. LifeOrigoFurcsa szerkezettel a lábán járkál Fluor Tomihttp://www.life.hu/drlife/20150608-fluor-tomi-a-wellhello-frontembere-furcsa-szerkezettel-a-laban-jarkal-amit-gipsz-helyett-kapott.htmlA Wellhello együttes frontembere megmutatta, milyen szerkezettel pótolta a fekvőgipszet a lábán. A cél az volt, hogy végre könnyebben járjon-keljen.Dr. LifeHűha! Lefagyasztatta testét Lindsay Lohan http://www.life.hu/drlife/20150616-lindsay-lohan-szineszno-110-celsius-fokra-hutotte-le-testet.htmlA színésznő -110 Celsius-fokon egy szál bikiniben hűtötte le magát. Dr. Life--Csontsoványra fogyott az egykori villalakóhttp://www.life.hu/drlife/20150614-vv-kinga-nagyon-lefogyott.htmlA Való Világ egykori szőke játékosa, Kinga nagyon megváltozott.Dr. Life--Bebizonyították: Elhízott anyának a gyermeke is túlsúlyos leszhttp://www.life.hu/drlife/20150614-bebizonyitottak-elhizott-anyanak-a-gyermeke-is-tulsulyos-lesz.htmlEgy friss kutatás rávilágít, hogy az elhízott anyák gyermekei miért híznak el nagyobb eséllyel maguk is. Korábbi eredmények már rávilágítottak az összefüggés meglétére, az okára azonban nem.Dr. LifeThinkstock

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.