Azonnal kórházba kellett vinni Shia LaBeouf-öt

Forrás: AFP/Larry Busacca -
kórház Shia LaBeouf
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Az American Honey című film forgatása közben sérült meg és azonnal kórházba kellett szállítani Shia LaBeouf-öt.

Észak-Dakotában forgatja új filmjét a 29 éves színész. A forgatáson egy ablakból kellett kinéznie, és a jelenet felvételekor annyira megsérült, hogy húsz öltéssel és több, mint tíz kapoccsal varrták össze fejét, illetve az egyik ujját.

Forrás: AFP/Larry Busacca

Szóvivője a JustJarednek azt nyilatkozta, a színész holnaptól már újra forgathat.

Te is a véleményekből "táplálkozol"? Így sosem leszel magabiztos!http://www.life.hu/drlife/20150624-magabiztossag-onbizalom-arnyek-onbizalomhiany.htmlAz önbizalom fontos, központi része az életünknek, azonban rengeteg dolog befolyásolhatja. A pszichológus szerint bármikor felépíthető, és léteznek módok az önbizalom-hiányos állapot kezelésére, pozitív kimenetelére, azonban rossz esetben mérhetetlen exhibicionizmusba fulladhat...Dr. Life--Nővé operáltatja szerelmét az arab milliárdoshttp://www.life.hu/drlife/20150625-tiffany-rose-davies-transznemu-szepsegkiralynot-nove-operaltatja-arab-milliardos-szerelme.htmlHamarosan férjhez megy az a 23 éves transznemű szépségkirálynő, Tiffany-Rose Davies, akinek nővé válására már így is rengeteget költött szerelme, egy arab milliárdos ingatlanfejlesztő. Dr. Life--Komoly műtét vár Puzsér Róbertrehttp://www.life.hu/drlife/20150623-szemmutet-var-puzser-robertre.htmlEgy autóról felverődött fémszilánk pattant a Szelfi szereplőjének szemébe. Dr. LifeOrigoSzépészeti beavatkozáson vett részt a Trónok harca sztárja?http://www.life.hu/drlife/20150623-emilia-clarke-a-tronok-harca-sztarja-feltotette-az-ajkait.htmlSenki sem gondolná a Trónok harca gyönyörű Daenerys Targaryenjét megformáló Emilia Clarke-ról, hogy elégedetlen lehet a testével. Pedig az Instagram oldalára feltöltött képeiből úgy tűnik, apró változtatásokat hajtott végre magán. Dr. LifeOrigoSúlyos betegséggel küzd Szalóki Ágihttp://www.life.hu/drlife/20150622-szaloki-agi-enekesno-sulyos-betegseggel-kuzd-pajzsmirigy-alulmukodesben-szenved.htmlHabár a népdalénekes ritkán nyilatkozik magánéletéről, a közösségi oldalán fontosnak tartotta megosztani egészségi állapotát.Dr. Life--Túl szűk nadrágja miatt lebénult egy nőhttp://www.life.hu/drlife/20150624-tul-szuk-nadragja-miatt-lebenult-egy-no.htmlÖsszecsuklottak a lábai séta közben az ausztrál nőnek, aki ezt követően nem is volt képes felállni. Kúszva fogott taxit, kórházba vitette magát, ahol kiderült, nagy hibát követett el. Dr. LifeThinkstock

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.