Könnyek között vallott betegségéről Avril Lavigne

Forrás: AFP/John Parra -
betegség diagnosztizálás beszélgetés Lyme-kór Avril Lavigne orvos sírás küzdelem szakértő könny
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Élő adásban sírta el magát az énekesnő, amikor betegségéről és a vele járó tortúráról beszélt az ABC News televíziós csatornának.

Bár Avril Lavigne elmondása szerint egyre jobban van, a mögötte álló nehéz időszakról és a betegségével való küzdelméről még mindig nehezen tud könnyek nélkül beszélni.

Forrás: AFP/John Parra

A kanadai énekesnő, aki idén vallotta be először, hogy Lyme-kórral diagnosztizálták, az ABC Newsnak adott interjújában mondta el, mi történt vele azóta, hogy közel 2 évvel ezelőtt megállapították nála a betegséget.

"Ez a második esélyem az életre"- kezdte könnyeivel küszködve a 30 éves énekesnő. „Most tartok a kezelésem felénél. Sokkal jobban érzem magam. Sok előrelépést látok, és hálás vagyok a tudatért, hogy százszázalékosan felépülök majd" - mondta el Avril, aki tavaly október óta az gyakorlatilag az ágyához kötve élt, annyira le volt gyengülve a Lyme-kórtól. Több orvosnál is járt, végül 8 hónap után sikerült egy Lyme-specialistát találnia. Avril reméli, hogy története felhívja az emberek figyelmét erre a betegségre. „Van remény. A Lyme-kór gyógymódja létezik. És jobban lehetsz" - hangsúlyozta.

A videót alább tekintheted meg:

Kullancs - Az egyik legveszélyesebb vérszívó

Avril Lavigne-t elmondása szerint feltehetően egy kullancs csípte meg, így kapta el a rettegett Lyme-kórt. A szabadtéri programokról sajnos mi, földi halandók is hazavihetünk néhány csimpaszkodó kullancsot anélkül, hogy észrevennénk. Hogy milyen komoly betegségeket hordozhatnak még ezek a vérszívók, ezekről bővebben ide kattintva olvashatsz.
6+1 ok, amiért több vörösbort kellene innodhttp://www.life.hu/drlife/20150626-vorosbor-betegseg-mellrak-demencia.htmlA Life.hu már írt arról, hogy kanadai tudósok szerint a vörösborral akár egyórányi edzés is kiváltható, most újabb érveket sorolunk fel mellette.Dr. LifeThinkstockEngedélyezték az eutanáziát egy testileg teljesen egészséges 24 éves nőnekhttp://www.life.hu/drlife/20150630-engedelyeztek-az-eutanaziat-egy-teljesen-egeszseges-24-eves-belga-nonek.htmlLaurát, elmondása szerint, gyermekkora óta kísérti az öngyilkosság gondolata. A Belgiumban élő nőnek engedélyezték az orvos felügyelet mellett végrehajtott eutanáziát.Dr. Life--A fagyi vagy a légkondi miatt fáj a torkod? Lerántjuk a leplet a tévhitről!http://www.life.hu/drlife/20150629-legkondicionalo-tevhit-fagyi-torokgyulladas-tudogyulladas.htmlHa tippelned kellene, szerinted melyik tesz rosszabbat nyáron a szervezetednek: a fagyi vagy a légkondi? Egy fül-orr-gégész segítségével fényt derítettünk az igazságra!Dr. LifeThinkstockMiért fél az orvosoktól Erzsébet királynő férje?http://www.life.hu/drlife/20150629-fulop-edinburgh-i-herceg-nem-bizik-az-orvosokban.htmlNem jár orvoshoz, és valamilyen oknál fogva a bizalmát is elveszítette bennük Erzsébet királynő férje, Fülöp edingburgh-i herceg.Dr. Life--Gesztesi: "Egyébként iszom. Rövidet már nem, megállok a rozénál"http://www.life.hu/drlife/20150629-gesztesi-karoly-elmondta-hogy-iszik-de-rovidet-mar-nem-megall-a-rozenal.html"Ha színházba megyek, vagy valamilyen darabra készülök, egyáltalán nem iszom alkoholt. Egyébként iszom. Rövidet már nem, megállok a rozénál. De ezzel semmi baj nincs" - nyilatkozta a színész.Dr. LifeFotó: Zsigmond László/Life.hu3 napig gyalogolt beteg öccsével a hátán egy tinédzser fiúhttp://www.life.hu/drlife/20150608-3-napig-gyalogolt-beteg-occsevel-a-hatan-egy-15-eves-tinedzser-fiu-hogy-felhivja-a-figyelmet-a.htmlA 15 éves Hunter Gandee kistestvére súlyos idegrendszeri rendellenessége miatt képtelen segítség nélkül sétálni. Bátyja kreatív, de nagyon fárasztó módon hívta fel a figyelmet erre a súlyos betegségre.Dr. LifeOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.