Könnyek között vallott betegségéről Avril Lavigne

Forrás: AFP/John Parra -
betegség diagnosztizálás beszélgetés Lyme-kór Avril Lavigne orvos sírás küzdelem szakértő könny
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Élő adásban sírta el magát az énekesnő, amikor betegségéről és a vele járó tortúráról beszélt az ABC News televíziós csatornának.

Bár Avril Lavigne elmondása szerint egyre jobban van, a mögötte álló nehéz időszakról és a betegségével való küzdelméről még mindig nehezen tud könnyek nélkül beszélni.

Forrás: AFP/John Parra

A kanadai énekesnő, aki idén vallotta be először, hogy Lyme-kórral diagnosztizálták, az ABC Newsnak adott interjújában mondta el, mi történt vele azóta, hogy közel 2 évvel ezelőtt megállapították nála a betegséget.

"Ez a második esélyem az életre"- kezdte könnyeivel küszködve a 30 éves énekesnő. „Most tartok a kezelésem felénél. Sokkal jobban érzem magam. Sok előrelépést látok, és hálás vagyok a tudatért, hogy százszázalékosan felépülök majd" - mondta el Avril, aki tavaly október óta az gyakorlatilag az ágyához kötve élt, annyira le volt gyengülve a Lyme-kórtól. Több orvosnál is járt, végül 8 hónap után sikerült egy Lyme-specialistát találnia. Avril reméli, hogy története felhívja az emberek figyelmét erre a betegségre. „Van remény. A Lyme-kór gyógymódja létezik. És jobban lehetsz" - hangsúlyozta.

A videót alább tekintheted meg:

Kullancs - Az egyik legveszélyesebb vérszívó

Avril Lavigne-t elmondása szerint feltehetően egy kullancs csípte meg, így kapta el a rettegett Lyme-kórt. A szabadtéri programokról sajnos mi, földi halandók is hazavihetünk néhány csimpaszkodó kullancsot anélkül, hogy észrevennénk. Hogy milyen komoly betegségeket hordozhatnak még ezek a vérszívók, ezekről bővebben ide kattintva olvashatsz.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.