Az RTL Klub hivatalos közleményben tudatta, hogy Rékasi Károly állapota stabil, eszméleténél van, és már nincs lélegeztetőgépen.

Rékasi Károly 2015. június 30-án motorbalesetet szenvedett, a körülményeket a rendőrség még vizsgálja. A hozzátartozók köszönik azt a sok segítséget, szeretet és jó kívánságot, ami az elmúlt napokban Károly és feléjük irányult, valamint a Honvédkórház dolgozóinak áldozatos munkáját. Kérésükre tájékoztatjuk az érdeklődőket arról, hogy a színész állapota stabil, eszméletén van, nincs lélegeztetőgépen.

Rékasi Károly a baleset során fejsérülést, valamint boka-, medence- és combcsonttörést szenvedett. Utóbbi miatt kedden megoperálták. A beavatkozás jól sikerült, de hosszú, többhetes gyógyulási folyamatnak néz elébe. A gerincvelő nem sérült, a fejsérülése is javulóban. Jelenleg intenzív osztályon ápolják, de az állapotától függően – lehetőség szerint napokon belül –, baleseti sebészeti osztályon folytatják az ápolását – áll az RTL Klub hivatalos közleményében.

Forrás: Facebook/Barátok Közt

A színész jelenleg nincs olyan állapotban, hogy a sajtó megkeresésének eleget tudjon tenni, így a hozzátartozók ezúton tisztelettel kérik a sajtó képviselői és az érdeklődők türelmét és megértését, hogy ezzel is segítsék Károly felgyógyulását. Amennyiben Károly állapotában további pozitív változás történik, a hozzátartozók közleményben tájékoztatást adnak.