Hivatalos közlemény! Rékasi Károly eszméleténél van

Forrás: Facebook/Barátok Közt -
műtét súlyos sérült életveszély baleset Barátok közt kórház eszmélet RTL Klub Rékasi Károly
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Az RTL Klub hivatalos közleményben tudatta, hogy Rékasi Károly állapota stabil, eszméleténél van, és már nincs lélegeztetőgépen.

Rékasi Károly 2015. június 30-án motorbalesetet szenvedett, a körülményeket a rendőrség még vizsgálja. A hozzátartozók köszönik azt a sok segítséget, szeretet és jó kívánságot, ami az elmúlt napokban Károly és feléjük irányult, valamint a Honvédkórház dolgozóinak áldozatos munkáját. Kérésükre tájékoztatjuk az érdeklődőket arról, hogy a színész állapota stabil, eszméletén van, nincs lélegeztetőgépen.

Rékasi Károly a baleset során fejsérülést, valamint boka-, medence- és combcsonttörést szenvedett. Utóbbi miatt kedden megoperálták. A beavatkozás jól sikerült, de hosszú, többhetes gyógyulási folyamatnak néz elébe. A gerincvelő nem sérült, a fejsérülése is javulóban. Jelenleg intenzív osztályon ápolják, de az állapotától függően – lehetőség szerint napokon belül –, baleseti sebészeti osztályon folytatják az ápolását – áll az RTL Klub hivatalos közleményében.

Forrás: Facebook/Barátok Közt

A színész jelenleg nincs olyan állapotban, hogy a sajtó megkeresésének eleget tudjon tenni, így a hozzátartozók ezúton tisztelettel kérik a sajtó képviselői és az érdeklődők türelmét és megértését, hogy ezzel is segítsék Károly felgyógyulását. Amennyiben Károly állapotában további pozitív változás történik, a hozzátartozók közleményben tájékoztatást adnak.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.