Tetoválóművész ekkora boldogságot még nem okozott! Egy beteg kislányon segített!

Forrás: Thinkstock -
segédeszköz A kis hableány mese 101 kiskutya beteg tetoválás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A nyolcéves Hope, aki koraszülöttként jött a világra, bénulással és epilepsziával is küzd. A beteg lánynak egy tetoválóművész okozott földöntúli boldogságot.

A bátor kislánynak a sok baj mellett még lábmerevítőt is kell hordania. A szerkezet már négy éve segíti Hope életét, aki viszont egyre nehezebben viseli a szokatlan segédeszközt. Aaron és Pamela Lebeau, a szülők, nagyon szerették volna megkönnyíteni a kislány helyzetét, így felkeresték a tetoválóművészt, Aaron Guillemette-t, hogy meséket varázsoljon a lábmerevítőkre. „Bármit megteszünk, ami mosolyt csalhat Hope arcára” – mondták a szülők.

A kép illusztráció Forrás: Thinkstock

A férfi boldogan vállalta a felkérést, hogy örömet szerezzen Hope-nak. A kislány a 101 kiskutya Szörnyelláját és A kis hableány Ursuláját választotta, amit fantasztikusan festett fel a művész a szerkezetre. Az extrém végeredményt meglátva Hope a nyakába ugrott. „Ez az arckifejezés mindent megér” – nyilatkozta Arron.

A képeket itt tudjátok megnézni róluk!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.