Kezdi elveszíteni a reményt Bianchi édesapja

Forrás: AFP/Jung Yeon-Je -
Bianchi baleset Jules Bianchi
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A súlyos balesetet szenvedett Jules Bianchi édesapja kezdi elveszíteni a reményt, hogy fia valaha is felépül. 

Fia állapotát látva, állítása szerint, egyre kevésbé optimista Bianchi édesapja. Tavaly október óta nem ébredt fel a Forma-1-es versenyző a kómából. Családja néha beszámol Bianchi állapotáról, azonban édesapja legutóbb nagyon szomorúan nyilatkozott. Elárulta, fiát látva nem túl bizakodó.

„Ez elviselhetetlen, napi tortúra. Olykor már úgy érezzük, beleőrülünk, mert számunkra ez még annál is rosszabb, mintha meghalt volna. És még csak nem is tudunk rajta ennél többet segíteni” – olvasható a Telesporton a nyilatkozat.

Forrás: AFP/Jung Yeon-Je

Elárulta, Jules néha megszorítja az ágya mellett állók kezét, de nem tudják, ez csak reflex-e. „Az idő telik, én pedig egyre kevésbé vagyok optimista ahhoz képest, ami két-három hónappal a baleset után volt, amikor még reménykedtünk a javulásban. Egy bizonyos ponton túl bizony szembe kell nézned a helyzet súlyosságával.”

"Azt mondta nekünk, hogy ha valamikor hasonló balesete lenne, mint Michael Schumachernek, nagyon nehezen tudná elfogadni a helyzetet. Mert neki ez volt az élete”fogalmazott az édesapa.

Késes-lövöldözős balhé a Váci úton - Ezt a férfit keresikhttp://www.life.hu/news/20150713-lovoldozes-a-vaci-uton.htmlFeltehetően fegyver van a 29 éves Rácz Andrásnál, aki vasárnap délután 4 óra körül egy szórakozóhelyen verekedésbe keveredett, majd kést rántott. Jelenleg is keresi a rendőrség. News--Elő az esernyőkkel - megérkezett a hidegfront!http://www.life.hu/news/20150713-hidefront-erkezik-az-oszagba-szellel-es-esovel-idojaras-jelentes.htmlA hidegfrontnak köszönhetően, amely végigvonul térségünkön, ma sok lesz a felhő az égen, és csak rövid időre süthet ki a nap. NewsThinkstockHárom nap eső után csütörtökön tér vissza a forróság: Íme a jövő hét időjárásahttp://www.life.hu/news/20150712-jovo-heti-idojaras-harom-nap-eso-utan-csutortokon-ter-vissza-a-forrosag.htmlAz ország felett átvonuló hidegfront miatt a következő napokban mérséklődik a felmelegedés, esőre, erős szélre is számítani lehet. A hét közepétől ismét napsütéses idő várható 30 Celsius-fok feletti maximumokkal, a hétvégén azonban újabb hidegfront érkezik.NewsThinkstockVégre beköszöntött a harmónia? Így ünnepelte Monaco Albert hercegethttp://www.life.hu/news/20150712-albert-10-eve-lett-monaco-hercege-ezt-unnepelte-a-miniallam.htmlAlbert 2005. július 12-én lett hivatalosan monacói herceg, trónra lépésének tizedik évfordulója alkalmából ismét hatalmas ünnepség volt a világ egyik legkisebb államában.News--Katasztrófa sújtotta területté nyilvánították a Népligetethttp://www.life.hu/news/20150711-a-vihar-utan-katasztrofasujtotta-terulet-lett-a-nepliget.htmlA Magyarországon a napokban végigsöprő vihar a főváros parkjaiban lévő fákban hatalmas károkat okozott. Sok fa kidőlt, kettészakadt a viharban, nagy mennyiségű ágat szakított le az erős szél. A Főkert Nonprofit Zrt. a közparkokban keletkezett természeti csapás mihamarabbi felszámolására válságstábot hozott létre.NewsÉlvezzük ki a napsütést, hétfőn jön az újabb viharhttp://www.life.hu/news/20150711-elvezzuk-ki-a-napsutest-hetfon-jon-az-ujabb-vihar.htmlSzombaton folytatódik a napos, csapadékmentes idő, csupán kevés felhő jelenhet meg az égen. Semmi izgalom, nyugodtan lehet napozni. Aztán hétfőn ismét jön a hidegfront.News--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.