Szelfi (tévéműsor) Pintér Adrienn Ada
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A szépséges műsorvezető, aki legutóbb tinédzserkoráról mesélt, visszakapta a látását. És nem is akárhogyan.

"Ha eddig szúrósan néztem volna, az csak a vakságom miatt volt! De mostmár újra látok" - írta ki Ada nyilvános Facebook oldalára, amikor közzétette ezt a képet:

Forrás: Facebook/Pintér Adrienn Ada
Intim fertőzési kisokos fesztiválozóknakhttp://www.life.hu/drlife/20150715-intim-fesztival-kisokos-fertozes-wc.htmlSzól a zene, zajlik a fesztivál, a szervezetedben dolgozik az alkohol és már megint mosódba kell menned. Már előre ver a víz és izzad a tenyered az ottani állapotoktól, hiszen a közösségi mosdók kilincsének megfogásával is milliónyi baktérium juthat a kezedre és akkor még nem léptél be a mobil toalettbe…Dr. LifeThinkstockHalláskárosító életmód, amiktől rohamosan romlik a füledhttp://www.life.hu/drlife/20150624-hallaskarosito-eletmod-amiktol-rohamosan-romlik-a-hallasunk.htmlKorábbi cikkünkben természetes gyógymódokat szedtünk csokorba, amelyekkel elmulasztható a fülfájás. A petrezselyem és a vöröshagyma a két legnagyobb kedvenc, de az örök klasszikus fokhagyma sem utolsó, ha arról van szó, hogy vissza akarjuk kapni a hallásunkat. A legjobb kezelés azonban itt is a megelőzés, vagyis ha nem hagyjuk, hogy a fülünkben elmérgesedjen a helyzet.Dr. Life--Romlott Bódi Guszti egészségi állapotahttp://www.life.hu/drlife/20150716-bodi-guszti-mulatos-zenesz-par-eve-infarktuson-esett-at-es-most-romlott-egeszsegi-allapota.htmlA mulatós zenésznek számtalan fellépése van, nem figyel magára, pedig pár éve már átesett egy infarktuson. Most az orvosok szerint romlott az állapota.Dr. Life--Acél Anna felgyógyult a rákbetegségbőlhttp://www.life.hu/drlife/20150716-acel-anna-hirados-felgyogyult-a-rakbetegsegbol-de-a-teveben-nem-foglalkoztatjak.htmlA híradós nehéz időszakon van túl, de végig hitt a gyógyulásba és ennek köszönhetően legyőzte a halálos kórt.Dr. LifeFotó: Hámori Zsófia/Life.huA hároméves kisfiú mindent megeszik, ami a keze ügyébe akadhttp://www.life.hu/drlife/20150716-ollie-cummings-haromeves-kisfiu-mindent-megeszik-ami-a-keze-ugyebe-akad.htmlOllie Cummings még csak három éves, de már 30 kiló. Egy beteség miatt állandó éhségérzet kínozza.Dr. LifeOrigoSúlyosan megsérült George H.W. Bush egykori amerikai elnökhttp://www.life.hu/drlife/20150716-elesett-es-eltorte-egy-nyakcsigolyajat-george-h-w-bush-volt-amerikai-elnok.htmlMaine állambeli otthonában elesett és eltörte egy nyakcsigolyáját George H.W. Bush volt amerikai elnök - jelentette be szóvivője szerdán késő este.Dr. Life--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.