Vagina kungfuval tartja karban magát a fitneszedző - Akár 15 orgazmust is képes átélni egymás után

Forrás: Facebook/Kim Anami -
emelés párkapcsolat fitneszedző szexuális élet kungfu testmozgás orgazmus vagina
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Sajátos módszerre esküszik Kim Anami, akinek nem csupán a testét, hanem a párkapcsolatát és a szexuális életét is megváltoztatta a vaginakungfu.

Mindenki tudja, hogy a rendszeres testmozgás nélkülözhetetlen az egészséges, teljes élethez, Kim Anami azonban valami egészen elképesztő módot választott arra, hogy megőrizze jó formáját.

Így néz ki a dolog kívülről Forrás: Facebook/Kim Anami

A 44 éves fitneszedző, akire a Mirror nevű brit lap is felfigyelt már, állítása szerint a saját maga által kifejlesztett vaginakungfunak köszönheti, hogy megváltozott az élete. Kim elmondása alapján akár 15 orgazmust is képes átélni egymás után, a szexuális élete szárnyal, ő maga pedig soha nem érezte még magát ilyen jól a bőrében.

A módszer szerint egy jade-tojást helyez a vaginájába, majd az erre fűzött madzagon keresztül „emelget" tárgyakat. Eddigi csúcsa a 4,5 kiló. Kim már tervezi világ körüli turnéját, hogy mindenkivel megismertethesse a vaginakungfu jótékony hatásait.

Macivagina robbantott botrányt egy gyerek keresztelőjénhttp://www.life.hu/intim/20150625-vaginas-maci-torta.htmlMarcipán medve tette tönkre egy kislány keresztelőjét. A tortakészítő cég nem is gondolta volna, hogy bárki képes lesz kiakadni a figurán.Intim--Betegsége miatt naponta többször is borotválkoznia kell „a szakállas nőnek"http://www.life.hu/drlife/20150715-naponta-tobbszor-is-borotvalkozik-a-szakallas-no-megsem-tamogatja-vegleges-szorteleniteset-az-allam.htmlHiába kell egy nap háromszor szőrtelenítenie Cheryl Howe-nak, a brit NHS nem támogatja a kétgyerekes anyuka által kérelmezett lézeres szőrtelenítő kezeléseket.Dr. LifeThinkstockA magyar nő úgy fizeti a vaginaadót, mint a katonatiszthttp://www.life.hu/drlife/20150531-vaginaado-magyarorszagon-vagyis-nem-lesznek-afamentes-az-egeszsegugyi-temrekek.htmlNem túlzás kijelenteni, hogy egészséges, tiszta és igényes nőnek drágább lenni, mint egészséges, tiszta és igényes pasinak. Nemcsak azért, mert a férfiaknak nem kell méregdrága sminkcuccokra költeniük, de egy-egy termékkel könnyen letudják a haj- és a bőrápolást is. Kevesebb pénzt hagynak a fodrásznál, kozmetikusra, manikűrre és pedikűrre pedig sokan nem is áldoznak. Ja, és a legfontosabb, hogy nem is menstruálnak...Dr. LifeThinkstock70 évesen is 50-nek néz ki: Különleges diétára esküszik Michael Douglashttp://www.life.hu/drlife/20150715-michael-douglas-a-glutenmentes-dietara-es-etrendre-eskuszik.htmlA 70 éves színész mindenkinek előszeretettel ajánlja a gluténmentes diétát, amelynek hatásairól csak jót tud mondani.Dr. Life--Bíróság előtt a japán vaginaművésznőhttp://www.life.hu/intim/20150419-birosag-elott-a-japan-vaginamuveszno-megumi-igarashi.htmlMegumi Igarashiról korábban már írtunk. Akkor a japán művésznőt letartóztatták, miután nagyjából 30 embernek küldte el a vaginájáról készült 3D-s fotót. Ügye most került bíróság elé, a nőnek bizonyítania kell, hogy amit csinál, az nem obszcén dolog, hanem művészet.IntimOrigoInkább meghalna, minthogy tovább szenvedjen az 5 éves kisfiúhttp://www.life.hu/drlife/20150713-nagy-fajdalmai-vannak-a-sulyos-ekcematol-szenvedo-kisfiu.htmlMorgan Bishop 4 hónapos kora óta szenved súlyos ekcémája miatt. A mindössze 5 éves kisfiúnak sokszor annyira felreped a talpán, illetve a térdhajlatában a bőr, hogy a sétálás is hatalmas fájdalmakkal jár neki.Dr. Life--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.