Hat emlékezetes mondat, amit híres emberek mondtak a haláluk előtt

Forrás: AFP/Stan Honda -
halál sikeres emberek rák sztár
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Nem tudhatod, hogy mi történik, mielőtt meghalsz. Talán lepereg az életed a szemed előtt. vagy csak néhány gondolat fut át az agyadon. Íme, hat emlékezetes mondat, amit híres emberek mondtak az előtt, hogy eltávoztak az élők sorából.

John F. Kennedy: „Nem, biztosan nem!”

John F. Kennedy elnök 1963. november 22-én merénylet áldozata lett, amikor egy nyitott gépkocsiban utazott feleségével és Texas állam kormányzójával, John Connallyvel és annak feleségével. A kormányzó felesége a tömeget nézve azt mondta: „Nem mondhatod, hogy a Dallasiaktól nem kapsz üdvözletet.” „Nem, biztosan nem!” – válaszolta az elnök állítólag, mielőtt lelőtték.

Forrás: AFP

Michael Landon: „Igazad van. Itt az idő. Szeretlek benneteket.”

A farm, ahol élünk című sorozatban a szerető apa szerepét játszó színésznek az életben is nagy családja volt. Landon halála előtt a felesége és kilenc gyermeke társaságában volt. Mielőtt végleg elaludt, azt kérte gyermekeitől, hadd maradjon kettesben a feleségével. 1991-ben halt meg, rákban.

Forrás: Wikipedia

Elvis Presley: „Remélem, nem untattam önöket.”

A zenei legendának így hangzottak legutolsó szavai az utolsó sajtótájékoztatóján 1977-ben, mielőtt túladagolás miatt meghalt.

Forrás: AFP

Joe DiMaggio: „Marilyn, végre ismét az enyém leszel.”

Miután Marilyn Monroe 1962-ben meghalt, exférje egészen 1999-ben – tüdőrák miatt – bekövetkezett haláláig rendszeresen virágot vitt elhunyt szerelme sírjára. Mielőtt kilehelte lelkét, ez volt az utolsó mondata.

Forrás: AFP

James Brown: „Ma éjjel elmegyek.”

Az énekes érezte, hogy be fog következni a halála. 2006-ban menedzserének ezt mondta utoljára, mielőtt szívelégtelenség miatt elhunyt.

James Brown fényes ruhában, aranykoporsóban felravatalozva szülővárosában, az augusta-i James Brown Arénában, ahol tízezrek rótták le kegyeletüket előtte Forrás: AFP/Stan Honda

Humphrey Bogart: "Nem kellett volna áttérnem a scotch-ról a martinira.”

A Casablanca színésze 1957-ben, nyelőcsőrákban halt meg. Más legendák szerint tényleges utolsó szavai ezek voltak: "Viszlát, kölyök. Siess vissza." Ezt állítólag a feleségének, Lauren Bacallnak mondta, mielőtt a nő elindult közös gyermekeikért az iskolába.

Forrás: AFP

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.