Kiesett a második emeletről egy kisgyerek Kőbányán

Fotó: Vanik Zoltán - Origo -
kisfiú Kőbánya baleset
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Szörnyű baleset történt Budapesten, a X. kerületben.

Újra kellett éleszteni azt a hároméves kisgyermeket, aki Kőbányán, a Halom utcában kiesett a második emeletről - értesült az Origo.

Illusztráció. Fotó: Vanik Zoltán - Origo

A Halom utcában történt tragédia részletei még nem ismertek, az MTI tudósítója szerint a kisfiút életveszélyes állapotban szállították kórházba.

Nem intek be az anyaságnak, mert antidepresszánsokat szedekhttp://www.life.hu/drlife/20150825-utolerte-a-klimax-az-anyukat-de-nem-adta-fel-es-kuzdott-a-hormonok-ellen.htmlJill Robbins életében igyekezett megtalálni az egyensúlyt a látszólag nagy terhei közepette. Az anyaság áldás, öröm és egyben ijesztő dolog volt a számára, szerencsére egyetlen mondat elég volt ahhoz, hogy a változókor kellős közepén átértékelje a hozzáállását.Dr. LifeThinkstockElfogadta betegségét a pikkelysömörös lány - Fotó!http://www.life.hu/drlife/20150825-nem-torodik-a-ra-szegezodo-pillantasokkal-a-szornyu-betegseggel-kuzdo-lany.htmlA fiatal lány 13 éves kora óta küzd a betegséggel, ami nagyban megváltoztatta az életét. Elmondása szerint ma már nem törődik a rá szegeződő pillantásokkal, és elfogadta önmagát.Dr. Life--Ellenünk fordul az életvitelünk: munkánk és terheink miatt esünk nehezen teherbehttp://www.life.hu/drlife/20150824-eletvitel-munka-teher-miatt-nehez-a-teherbe-eses.htmlNehezebben esik teherbe az a nő, aki heti több mint 40 órát dolgozik, és rendszeresen cipekedik – derült ki egy friss amerikai tanulmányból. Dr. LifeThinkstockTe tudod, mennyi vitaminra van szüksége a gyereknek?http://www.life.hu/drlife/20150823-ennyi-vitaminra-van-szuksege-a-gyerekeknek.htmlA szervezet működésére nagy hatással vannak a vitaminok. A gyerekek fejlődésében, növekedésben még inkább fontos szerepet játszanak. De mégis mennyire van szükségük?Dr. LifeThinkstockElőször beszélt édesapja szörnyű betegségéről Owen Wilsonhttp://www.life.hu/drlife/20150825-owen-wilson-szinesz-edesapja-alzheimer-koros.htmlNemrég derült fény a színész apjának betegségére: Robert A. Wilson Alzheimer-kórral küzd. Owen Wilson először beszélt nyilvánosság előtt az elmúlt időszak nehézségeiről.Dr. Life--Alkoholista lett a válás miatt Ben Affleckhttp://www.life.hu/drlife/20150825-ben-affleck-alkoholista-lett-a-valas-miatt-jennifer-garner-elvonora-kuldte.htmlEgyes informátorok szerint Ben Afflecket annyira megviselte a tönkrement házassága, és a bulvárlapok híresztelései róla és a dadáról, hogy az alkoholba menekült. Dr. Life--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.