A TV2 valóságshow-jából verekedés miatt kitiltott Éden Beus nem sajnálja a pénzt, főleg ha saját testéről van szó: milliókat költ ugyanis feneke és mellei átszabására.

„Egy műtétem volt eddig, a cicimet két éve operáltattam meg, négyszázharminc köbcentis implantátumaim voltak. Most a fenekem miatt kerestem fel a doktor urat, érzésem szerint kicsi, és hiába edzem, évek óta nem kerekedik. Így eldöntöttem, kés alá fekszem” – magyarázta a Borsnak dr. Tizedes György asztalán kiterülve.

Forrás: Tv2/Éden Hotel

A plasztikai sebész az escortoldalon pucsító Beus combjából vett zsírt helyezi át a popsijába. Ezzel azonban még nincs vége a beavatkozásoknak: Beus ugyanis több cicit is felpróbált a vizsgálatok után és végül eldöntötte, hogy a mellén is átalakítást kér az orvostól.

„Az autóm 4200 köbcentis, tízszerese a mellemnek. Most egy hatszázhúsz köbcentis betétet is kiválasztottam, így a cickóm illik majd ahhoz a Bentley kabrióhoz, amelyet kinéztem magamnak. Hetvenkétmillió, és hatezer kétszáz köbcenti. Azaz megmaradnak az arányok, ami nagyon fontos” – mondta nevetve a lány, aki kétmilliót költ teste átalakítására.

A puncitetkós Beus a fényűző nyaralásairól is mesélt a lapnak: „Jártam idén Disneylandben, de Tokióban, a párizsi unalmas. Most pedig Srí Lankára készülök. Remélem, legalább az egyik műtétemen hamar áteshetek, mert szeretnék indulni idén a Miss Hungaryn, így hetek óta erre is tudatosan készülök. A cégem ingatlan-forgalmazással is foglalkozik, és ki is néztem egy amerikai lakást magamnak. Szerintem most ebbe érdemes fektetni”.

Beusnak egyébként komoly udvarlója is van, akinek a nevét nem fedte fel, csak azt mesélte el, hogyan kényezteti őt: „Másfél milliós értékben kaptam most tőle egy táskát és pénztárcát. Sajnos én sem mindig engedhetek meg magamnak ilyen értékes apróságokat, az autóm huszonöt litert fogyaszt, csak a benzin 3–400 ezret visz el havonta. Ugyanennyit pedig ruhára, szolira, fodrászra és kozmetikumokra is el kell költenem” – nevetett önfeledten.