Pénisze teszi tönkre az életét: így él a világ legnagyobb farkú férfija

Forrás: Thinkstock -
pénisz hímvessző férfi legnagyobb Guinness Rekord
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Nem tud dolgozni, nincs szexuális élete és kiközösítik az emberek - így él a világ leghosszabb hímtagjával rendelkező Roberto Esquivel Cabrera.

Míg a férfiak többsége bármit megadna egy hosszabb, mutatósabb péniszért, addig a mexikói Roberto Esquivel Cabrera simán kiegyezne egy átlagos, normál méretű hímtaggal.

A kép illusztráció. Forrás: Thinkstock

Az 52 éves férfi legféltettebb testrésze a maga 48 centiméteres hosszával simán a térdéig ér, ám átmérője sem semmi: elmondása szerint egyes helyeken 25 centiméter. Mr. Cabrera bizonyítékként egy röntgenfelvételt is közzétett férfiasságáról - a fotóért kattints ide! Nem csoda, hogy a legtöbb nő megijed tőle: sosem volt tartós párkapcsolata, a szexuális élete pedig gyakorlatilag nulla.

Mivel simán látszik a nadrágjában, az utcán kikerülik őt az emberek. Állami támogatást nem kap, mivel hímvessző nagysága miatt egyelőre nem lehet valakit fogyatékosnak nyilvánítani. Mr. Cabrera méreteit a Guinness Rekordok Könyvébe sem jegyezték be, mivel a rengeteg furcsaság ellenére a péniszméreteknek nincs külön kategóriája.

Rekordmennyiségű haláleset történt az idei bikafuttatásokonhttp://www.life.hu/news/20150825-az-idei-bikafuttatasokon-rekordmennyisegu-halaleset-tortent.htmlTízre nőtt az idei bikafuttatások halálos áldozatainak száma Spanyolországban, ahol legutóbb vasárnap halt bele a sérüléseibe egy negyvenes éveiben járó férfi.News--Péniszt tetovált saját lába közé egy férfi (+18)http://www.life.hu/intim/20150816-stuart-valentino-nevu-ferfi-peniszt-tetovalt-a-sajat-laba-koze.htmlEgy karácsonyi ajándékba kapott tetoválópisztoly, egy alkohol mámorba fulladt éjszaka és a sokkoló másnap - íme Stuart Valentino szürreális története.Intim--Újabb Guinness-rekord, ami nélkül szegényebb lenne a világhttp://www.life.hu/news/20150808-a-vilag-leghosszabb-szines-ceruzaja-460-meteres-guinness-rekord.htmlA világ leghosszabb színes ceruzáját alkották meg Nürnbergben: a csaknem 460 méteres ceruza több mint 136 méterrel szárnyalja túl az eddigi rekordert.News--Három pénisszel született egy kisfiúhttp://www.life.hu/drlife/20150825-harom-penisszel-szuletett-egy-kisfiu.htmlKét rendes pénisze, és egy "csontos kis valamije" van a kétéves fiúnak, akit nemrég egy bombay-i kórházba vittek, hogy megműtsék rendellenes nemi szervei miatt.Dr. LifeThinkstockSikerült! Guinness-rekord lett a Bazilikánál épült legótoronyhttp://www.life.hu/news/20140526-guinness-rekord-a-szent-istvan-bazilikanal-epult-legotorony.htmlA Szent István-bazilika előtti, több mint 34 méter magas legótorony új rekord.News--Felgyújtotta barátja péniszét egy nő, mert a férfi megcsalta (18+)http://www.life.hu/intim/20150818-felgyujtotta-baratja-peniszet-egy-no-mert-a-ferfi-megcsalta.htmlMíg csalfa barátja aludt, gyúlékony folyadékkal leöntötte, majd felgyújtotta péniszét egy nő. IntimThinkstock

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.